Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surpriză mare din partea lui Halep! Pe ce a cheltuit Simona 30.000 de euro. Puţini se aşteptau la aşa ceva

EXCLUSIV | Surpriză mare din partea lui Halep! Pe ce a cheltuit Simona 30.000 de euro. Puţini se aşteptau la aşa cevagalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Cine şi-ar fi imaginat că Simona Halep va ajunge să sponsorizeze o competiţie de gimnastică ritmică? Ei bine, acest lucru chiar s-a întâmplat în acest final de săptămână. Prin intermediul funaţiei care-i poartă numele, Simona a acceptat să sponsorizeze o competiţie de tradiţie în România, este vorba despre Cupa Irina Deleanu.

În acest final de săptămână, la Izvorani se desfăşoară Cupa Irina Deleanu la gimnastică ritmică. O competiţie care a ajuns la a 18-a ediţie şi la care sunt reprezentate opt ţări şi 140 de gimnaste participante.

Trebuie să-i mulţumim în primul rând Simonei Halep pentru faptul că a acceptat să sponsorizeze această competiţie. Suma primită din partea fundaţiei Simona Halep se ridică la 30.000 de euro. Evident, dacă Simona s-ar fi aflat în România ar fi fost invitată la competiţie”, a precizat Irina Deleanu, în exclusivitate pentru telekomsport.ro.

Întrebată dacă ar învăţa-o pe Simona câteva elemente din gimnastică, Irina Deleanu a spus că ar fi o onoare pentru ea să facă acest lucru. ”Cred că i-ar plăcea foarte mult Simonei să înveţe câteva elemente din sportul nostru. Gimnastica ritmică este un sport care oferă multă graţie”, a mai spus Deleanu.

 

Sprijinită şi de Ion Ţiriac 

Irina Deleanu, actualul preşedinte al FR Gimnastică Ritmică care a organizat cea de-a 18-a ediţie a cupei care îi poartă numele, a găsit înţelegere pentru susţinerea financiară şi din partea lui Ion Ţiriac. Acesta a ajutat-o pe Deleanu ca şi Simona Halep de altfel să organizeze impecabil această întrecere internaţională. "De fiecare dată când i-am cerut sprijinul domnul Ţiriac a fost alături de mine. Este un mare om de sport care înţelege perfect fenomenul şi care ne sprijină ori de câte ori este cazul", a precizat Irina Deleanu pentru telekom sport.ro. 

Afla mai multe despre: simona halepsponsorizare 

viewscnt
Articole similare