Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surpriză! Patronul anunţă că echipa nu prinde play-off-ul şi în acest sezon. Antrenorul, în pericol? "Vorbeşte mult şi rezultatele sunt proaste"

EXCLUSIV | Surpriză! Patronul anunţă că echipa nu prinde play-off-ul şi în acest sezon. Antrenorul, în pericol? "Vorbeşte mult şi rezultatele sunt proaste"

FC Botoșani

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a anunţat că se gândeşte să schimbe obiectivul echipei în acest sezon. De asemenea, omul de afaceri a tras un semnal de alarmă şi în privinţa antrenorului Marius Croitoru.

VIDEO | FC Botoşani - UTA Arad 2-3

Ultima înfrângere din Liga 1 a lăsat-o pe FC Botoşani pe locul şapte în clasament, cu 11 puncte, la mare distanţă de liderul U Craiova. La finalul meciului cu Hermannstadt, Valeriu Iftime s-a arătat îngrijorat de jocul echipei, dar şi de Marius Croitoru:

"Cred că trebuie să schimbăm obiectivul. Nu văd echipa asta în play-off. Şi Marius Croitoru greşeşte foarte tare, şi greşeli de arbitraj, sunt trist foc. Echipa încearcă să joace, dar, când adversarul presează, nu suntem aşa buni. Noi am fost buni cât ei au fost în câştig, 1-0, am jucat fotbal şi prima repriză am fost buni, dar după s-a echilibrat, sunt probleme şi nu-mi dau seama cum le putem scoate. Acasă jucăm prost, avem patru, cinci partide de când nu mai câştigăm acasă, e problema lui Marius şi a echipei. Să vedem. Urmează trei, patru meciuri, în care, dacă scoatem un punct, suntem valoroşi. Mi-e că intrăm în retur cu 11-12-15 puncte maximum. Nu sperăm cu FCSB, dacă jucăm aşa în haosul asta, cu goluri primite aşa uşor şi cu greşeli de arbitraj, nu ştiu ce să spun", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

Valeriu Iftime, despre Marius Croitoru: "Uneori vorbeşte mult şi rezultatele sunt proaste"

"Nu e atât de groaznică viaţa, dar el (n.r. - Marius Croitoru) e foarte ambiţios aşa şi sper să meargă mai departe. Uneori vorbeşte mult şi rezultatele sunt proaste. Intrăm într-o zonă unde nu ne-am aşteptat, puţin încrezători în noi, am crezut că suntem buni, dar uite că n-a fost aşa. Parcă sunt nişte greşeli impotriva noastră.

Sunt doi atacanţi care vor veni, nu mai cred nimic până nu-i văd jucând. Am văzut nişte filmări cu ei, parcă zboară! Zboară în alte echipe, la noi n-a zburat niciunul", a mai spus finanţatorul lui FC Botoşani.  

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare