Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surpriză! Pe cine a remarcat Ioan Becali după debutul de senzaţie de la Euro

EXCLUSIV | Surpriză! Pe cine a remarcat Ioan Becali după debutul de senzaţie de la Euro

Echipa națională

Comentarii

Fostul agent FIFA a fost prezent în tribunele stadionului din San Marino, acolo unde naţionala de tineret a obţinut prima victorie din istorie la un CE.

Chiar dacă cele 4 goluri au fost reuşite de mijlocaşi sau atacanţi, Ioan Becali i-a lăudat pe fundaşii centrali ai tineretului lui Rădoi, Nedelcearu şi Paşcanu. 

"Avem echipă, mi-a plăcut echipa, fără să jucăm extraordinar, am câştigat cu 4-1. S-ar putea să jucăm mai bine ca azi şi să pierdem. Încă jocul se poate îmbunătăţi, avem potenţial, de exemplu Man nu a fost la nivelul lui extraordinar, poate cei mai remarcaţi din partea mea fundaşii centrali. Şi mijlocaşii centrali amândoi, dar pentru mine fundaşii centrali au fost cei mai buni" a fost declaraţia lui Ioan Becali de al sfârşitul partidei. 
 
Acesta nu a uitat şi de oamenii care au deschis drumul spre victorie al selecţionatei U21. 
 
"Puşcaş confirmă, păcat că a mai avut mingi, îi lipseşte tehnica, nu e un tehnician.  Îmi pare rău de Ianis că a greşit acea pasă, în rest a făcut totul bine. A luptat pentru echipă. El poate să fie puţin mai egoist. Poate multe când are mingea la picior" a adăugat fostul agent FIFA. 
 

Afla mai multe despre: românia u21ioan becalinedelcearupaşcanuianis hagipuşcaş 

viewscnt
Articole similare