Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surpriza pregătită de fotbaliştii Rapidului pentru Daniel Pancu la aniversarea a 42 de ani! "Dedicaţii" speciale pentru rivalele alb-vişiniilor la sărbătoarea din vestiar

EXCLUSIV | Surpriza pregătită de fotbaliştii Rapidului pentru Daniel Pancu la aniversarea a 42 de ani! "Dedicaţii" speciale pentru rivalele alb-vişiniilor la sărbătoarea din vestiar

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului a primit un tort din partea jucătorilor alături de care vrea să promoveze în Liga I. Cu această ocazie Voicu & Co şi-au adus aminte de rivalităţile tradiţionale ale giuleştenilor.

Telekom Sport vă prezintă în exclusivitate imagini de la petrecerea din vestiarul rapidiştilor care şi-au sărbătorit sâmbătă antrenorul. Daniel Pancu a împlinit 42 de ani, cu trei zile înainte ca echipa sa să joace următorul meci de campionat. Fotbaliştii divizionarei secunde i-au făcut urări antrenorului iar printre ele s-au regăsit şi câteva "dedicaţii" adresate rivalelor de-o viaţă ale Rapidului, Steaua şi Dinamo. Pancu a fost plăcut surprins de surpriza pregătită de fotbaliştii săi. 

"E o surpriză plăcută. Am primit multe mesje şi video de la ei, e important. Şi mai important că am primit multe mesaje de la jucătorii la care am renunţat. Asta spune multe de modul în care m-am comportant cu ei, cum am rămas, cum le-am marcat cât de cât viaţa în perioada asta scurtă de aproximativ un an, cât au lucrat cu mine. E îmbucurător, înseamnă mult pentru mine. Pe de altă parte, mă şi responsabilizează extraordinar de mult, pentru că îmi dau seama că e o mare responsabilitate şi sunt aşteptări mari de tot de la mine. Dar lucrez într-o echipă minunată, nu doar jucători, absolut toţi suntem alături unul de altul şi sper să reuşim să revenim cât mai repede acolo unde ne este locul" a spus antrenorul giuleştenilor. 

Pancu a glumit amintindu-şi cum au fost precedentele aniversări. 
 
"Cred că pe toate le-am prins la muncă. Cred că într-un an nu am fost la muncă. Anul trecut m-am distrat, m-am distrat aşa de tare încât, atunci când au ajuns invitaţii la mine, seara, eu de fapt dormeam. Dar anul ăsta aniversez prin muncă, nu am timp" a dezvăluit Pancu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La multi ani, Daniel Pancu! #pancone a implinit 42 de ani #rapidbucuresti #giulesti #lamultiani

A post shared by Telekom Sport Romania (@telekomsportromania) on

 

Afla mai multe despre: rapidpancuaniversarededicatiirivaletort 

viewscnt
Articole similare