Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surpriză totală. Devis Mangia a fost sunat de un patron din Liga 1: ”E prietenul meu, am vorbit cu el”

EXCLUSIV | Surpriză totală. Devis Mangia a fost sunat de un patron din Liga 1: ”E prietenul meu, am vorbit cu el”

Superliga

Comentarii

Un patron din Liga 1 ţine legătura cu Devis Mangia, unul dintre cei mai buni antrenori străini care au trecut prin Liga 1. Mihai Rotaru susţine că Mangia i-a rămas prieten, dar nu se pune problema să revină la Universitatea Craiova, deoarece are contract cu federaţia din Malta.

Devis Mangia a rămas în relaţii de prietenie cu un patron din Liga 1. Mihai Rotaru spune că vorbeşte destul de des cu fostul antrenor al Universităţii Craiova şi ultima dată când l-a sunat a fost sâmbătă, chiar în ziua în care Corneliu Papură a fost demis.

Devis Mangia ţine legătura cu patronul Universităţii Craiova: ”Este prieteneul meu”

În vârstă de 46 de ani, Devis Mangia a fost unul dintre cei mai valoroşi antrenori străini care au trecut prin Liga 1. A semnat cu Universitatea Craiova în mai 2017 şi a stat în Bănie până în aprilie 2019. Ulterior, Devis Mangia a primit propunerea de a deveni selecţioner al naţionalei Maltei, pe care a acceptat-o.

Însă Devis Mangia ţine în continuare legătura cu Mihai Rotaru. Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova spune că este legat de o relaţie de prietenie de Mangia şi ultima oară a vorbit sâmbătă cu el la telefon. Totuşi, Mihai Rotaru a ţinut să sublinieze că Devis Mangia nu va reveni la Universitatea Craiova.

”(Cu Mangia aţi mai ţinut legătura?) Da, e prietenul meu. Şi azi (n.r. sâmbătă) am vorbit cu el. (Şi nu e o variantă?) Nu, Devis are contract, nu am discutat aspectul acesta. Are contract, e antrenorul naţionalei Maltei”, a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport.

În total, Devis Mangia a antrenat-o pe Universitatea Craiova în 82 de meciuri şi are o medie de 1,17 puncte pe partidă. În prezent este selecţioner al naţionalei Maltei, unde are contract până în decembrie 2023.

Mihai Rotaru, negocieri cu un antrenor străin

Acţionarul majoritar al Craiovei a ţinut să precizeze că Devis Mangia nu va reveni în Bănie, dar a dezvăluit că va deschide negocierile cu un alt antrenor străin. În total, Rotaru are cinci soluţii pentru postul de antrenor la Craiova, dintre care patru sunt tehnicieni străini.

”Deja a fost redusă lista de antrenori, 5 au rămas. De mâine (n.r. luni) vom începe negocierile cu primul antrenor de pe listă. Ponderea este de 80% antrenori străini, 20% români. N-a mai antrenat în România. Ne uităm pe termen mediu şi lung”, a spus Mihai Rotaru la Pro X.

Afla mai multe despre: devis mangia 

viewscnt
Articole similare