Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Surpriză uriaşă. Cosmin Matei revine în Liga 1. Cu ce echipă va semna fostul căpitan al lui Dinamo

EXCLUSIV | Surpriză uriaşă. Cosmin Matei revine în Liga 1. Cu ce echipă va semna fostul căpitan al lui Dinamo

Liga 1

Cosmin Matei va reveni în Liga 1, competiţie din care a plecat în februarie 2016, când s-a transferat de la Dinamo la Atromitos.

În speranţa redresării, Dinamo caută să întărească în continuare lotul. Din informaţiile Telekom Sport, clubul din Ştefan cel Mare a ajuns la un acord cu Cosmin Matei, care vine liber de contract. În vârstă de 27 de ani, Cosmin Matei a jucat ultima oară la Genclerbirligi, de care s-a despărţit în această vară.

Cosmin Matei s-a antrenat în această vară cu Farul - echipă la care a crescut - şi cel care l-a convins să vină la Dinamo este Ionel Dănciulescu, care îi este naş de cununie. Mijlocaş ofensiv de meserie, Matei a fost căpitan al lui Dinamo în penultimul mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo.

Cosmin Matei a început fotbalul la Farul şi a fost considerat un mare talent al generaţiei sale. În vara lui 2010 a fost transferat de FCSB şi a mai jucat ulterior pentru Astra, Dinamo, Atromitos, Genclerbirligi, NK Istra şi din nou Genclerbirligi. Mijlocaşul de 27 de ani are şi două selecţii la echipa naţională.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta