Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surpriză uriaşă. Cosmin Matei revine în Liga 1. Cu ce echipă va semna fostul căpitan al lui Dinamo

EXCLUSIV | Surpriză uriaşă. Cosmin Matei revine în Liga 1. Cu ce echipă va semna fostul căpitan al lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Cosmin Matei va reveni în Liga 1, competiţie din care a plecat în februarie 2016, când s-a transferat de la Dinamo la Atromitos.

În speranţa redresării, Dinamo caută să întărească în continuare lotul. Din informaţiile Telekom Sport, clubul din Ştefan cel Mare a ajuns la un acord cu Cosmin Matei, care vine liber de contract. În vârstă de 27 de ani, Cosmin Matei a jucat ultima oară la Genclerbirligi, de care s-a despărţit în această vară.

Cosmin Matei s-a antrenat în această vară cu Farul - echipă la care a crescut - şi cel care l-a convins să vină la Dinamo este Ionel Dănciulescu, care îi este naş de cununie. Mijlocaş ofensiv de meserie, Matei a fost căpitan al lui Dinamo în penultimul mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo.

Cosmin Matei a început fotbalul la Farul şi a fost considerat un mare talent al generaţiei sale. În vara lui 2010 a fost transferat de FCSB şi a mai jucat ulterior pentru Astra, Dinamo, Atromitos, Genclerbirligi, NK Istra şi din nou Genclerbirligi. Mijlocaşul de 27 de ani are şi două selecţii la echipa naţională.

Afla mai multe despre: cosmin matei 

viewscnt
Articole similare