Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Surpriză uriaşă în Liga I. Costel Enache nu mai vine la FCSB. Ce s-a întâmplat după ce a negociat cu Becali preluarea echipei

EXCLUSIV | Surpriză uriaşă în Liga I. Costel Enache nu mai vine la FCSB. Ce s-a întâmplat după ce a negociat cu Becali preluarea echipei

FCSB

Comentarii

Gigi Becali se află în cea mai dificilă perioadă de când a preluat puterea la FCSB. Echipa este de nerecunoscut, are patru înfrângeri consecutive în Liga I, infirmeria este plină de jucători accidentaţi, iar antrenorii îl refuză pe bandă rulantă pe patronul roş-albaştrilor.

Devis Mangia şi Antonio Conceicao au fost antrenorii pe care Becali i-a dorit insistent la FCSB. Ambii au refuzat din start o eventuală colaborare cu patronul vicecampioanei României, după ce Becali le-a impus acestora să îi asculte ordinele venite din tribună în timpul meciurilor.

După înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 1-2, Gigi Becali a venit o nouă variantă pentru banca tehnică. Latifundiarul din Pipera l-a sunat de urgenţă şi a stabilit o întâlnire cu Costel Enache. Însă, în această dimineaţă, lucrurile s-au schimbat în totalitate.

Becali, un nou refuz. FCSB rămâne fără antrenor

Telekom Sport a aflat că antrenorul celor de la Hermannstadt nu-i mai răspunde la telefon lui Gigi Becali, astfel că FCSB va rămâne în continuare fără un antrenor principal. Deşi patronul anunţase că va anunţa numele noului antrenor în această săptămână, se pare că echipa îl va avea pe bancă la meciul tur cu Vitoria Guimaraes tot pe interimarul Vergil Andronache.

viewscnt
Articole similare