Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Talpan, atac la Becali: ”N-a avut niciodată palmaresul! Are doar o echipă anonimă” Şi-a anunţat intenţia de a prelua clubul!

EXCLUSIV | Talpan, atac la Becali: ”N-a avut niciodată palmaresul! Are doar o echipă anonimă” Şi-a anunţat intenţia de a prelua clubul!

FCSB

Comentarii

Florin Talpan a intervenit în direct la Telekom Sport în emisiunea lui Silviu Tudor Samuilă. El a vorbit despre procesul câştigat astăzi în faţa FCSB-ului.

CSA Steaua a câştigat procesul cu Gigi Becali în privinţa palmaresului echipei din perioada 1947-2003, iar juristul Florin Talpan pare să se folosească de acest succes pentru a pune presiune pe conducerea clubului.

Talpan îl atacă direct pe comandandul Bixi Mocanu şi spune că acesta i-a pus "piedici" în războiul cu FCSB. Mai mult, juristul CSA Steaua spune că şi-ar dori să-şi asume el rolul de conducător al clubului şi se declară convins că, dacă el ar fi fost la cârmă, formaţia roş-albastră era acum deja în Liga a II-a.

”O victorie foarte importantă şi muncită. Au fost multe nopţi în ultimele 6 luni pe care nu le-am dormit. Judecătoarea a dispus să se ataşeze toate dosarele de când s-a înfiinţat AFC Steaua Bucureşti. Peste 30 de dosare, dar n-a contat. Am depus mult suflet, pentru că este vorba de Steaua. Mi s-au pus multe piedici, nu am înţeles de ce. Colonelul Mocanu a dispus sancţiunea mea pentru nişte declaraţii date în presă. Dar am vrut ca suporterii stelişti să afle ce se întâmplă. Mi se reproşează acum că am greşit, dar îmi pare rău pentru că eu am dorit doar binele acestui club. Aşa cum eu joc la victorie toate procesele la care mă duc, aşa trebuia să facă şi clubul. Am văzut că doar Lăcătuş şi-a dat demisia. Eu îi consider responsabili pe toţi, inclusiv pe Colenului Bixi Mocanu. Eu am depus suflet, apăr istoria, marca, numele acestui club şi vreau ca toţi să-şi facă treaba pentru binele clubului. Clubul este în cădere liberă, iar eu nu vreau să trăiesc în anonimat. Sportivii trebuie să-şi facă treaba, pentru că suntem cel mai galonat club din România. Îmi doresc funcţia de comandat al clubului CSA Steaua. Vorbim despre un club unde eu am pretenţii să fie doar antrenori bine pregătiţi care pot face performanţă. Vreau ca echipa să ajungă în Liga 1 în cel mai scurt timp şi îmi doresc ca Victor Piţurcă să vină să ne susţină. Reprezentanţii MAPN trebuie să facă tot posibilul ca Piţurcă să ajungă la Steaua. Un om care a scris istorie, foarte capabil, care poate face performanţă. O să găsim soluţii, dar haideţi să pornim de jos. Dacă voi fi la conducerea acestui club voi face tot posibilul pentru a duce Steaua unde trebuie. Eu singur am pornit în 2002 lupta aceasta, când m-am opus să se închirieze stadionul Steaua cu 3.200 de euro” a spus Florin Talpan  la Telekom Sport.

”Palmaresul nu a fost niciodată transferat! Gigi Becali are o echipă anonimă”

În cadrul emisiunii Sport Report cu Silviu Tudor Samuilă, Florin Talpan a vorbit despre revenirea lui Victori Piţurcă la CSA. Totodată el l-a atacat pe Gigi Becali şi spune că latifundiarul din Pipera are doar o echipă anonimă, fără palmares. Totuşi, Talpan, nu a reuşit să ofere un răspuns concret cu privire la ceea ce se va întâmpla după promovarea echipei în Liga a doua: ”Palmaresul nu a fost niciodată transferat. Gigi Becali nu are nicio istorie. Doar o echipă înfiinţată în 2003, care e anonimă. Niciodată palmaresul nu va intra pe mâna unui privat.” a spus Talpan. ”Fiţi convinşi că dacă voi fi lăsat, voi găsi soluţii. Dacă va fi adus un Victor Piţurcă, oameni care au scris istorie, nu vor fi probleme. Eu ştiu ce am de făcut, dar nu vreau să vorbesc. De ce? Ca să iasă Colonelul Mocanu să mă certe că vorbesc în presă? Mie mi s-a pus pumnul în gură şi mi se întâmplă multe lucruri care nu ar trebui să se întâmple. De ce? Ca să nu recuperez cele 37 de milioane de la FCSB? Momentan, procesul pentru cele 37 de milioane este suspendat, dar nu va mai dura mult timp şi acel dosar se va finaliza de asemenea. FCSB a făcut totul ilegal, profitând de acest brand. Federaţia Română, în numele suporterilor Stelei, să facă în aşa fel să informeze UEFA că FCSB nu are Cupa Campionilor. Mai sunt alte 6-7 decizii care au stabilit clar că palmaresul nu au fost transferate către FCSB. Păi dacă nu au fost transferate...nimeni nu vede că FCSB nu respectă hotărârile instanţelor de judecată? ” a mai spus Talpan la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: florin talpancsa steauafcsb 

viewscnt
Articole similare