Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Tatăl lui Drăguşin are mari speranţe: ”Radu va ajunge cât de curând la naţionala mare” + Detalii despre situaţia fundaşului în Serie A

EXCLUSIV Tatăl lui Drăguşin are mari speranţe: ”Radu va ajunge cât de curând la naţionala mare” + Detalii despre situaţia fundaşului în Serie A

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin (19 ani) a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria cu scopul de a prinde mai multe minute şi a căpăta mai multă experienţă în Serie A.

EXCLUSIV Tatăl lui Radu Drăguşin are mari speranţe: ”Va ajunge cât de curând la naţionala mare” + Detalii despre situaţia fundaşului în Serie A

Înainte de a fi împrumutat la Sampdoria, Drăguşin a reuşit să însumeze patru apariţii pentru Juventus. Tânărul fundaş se afla la Torino încă din 2018, după ce ”Bătrâna Doamnă” îl achiziţionase de la Royal Sport, pentru o sumă de aproximativ 260.000 de euro.

Tatăl lui Radu, Dan Drăguşin, a analizat trecerea fiului său de la Juventus la Sampdoria. 

”Radu este un tănâr care-şi doreşte foarte mult să facă performanţă. Radu a muncit foarte mult să ajungă aici. A reuşit să facă pasul câtre inâlta performanţă. Mai are foarte mult de muncă. Dar determinarea cu care priveşte această performanţă, sacrificiile pe care le face, care e dispus să le facp in continuare, pasiunea extraordinară pe care le are sunt convins că-l va duce acolo unde vrea. 

A plecat de la Juventus la Sampdoria. Este un pas normal care există in faţa unui tânăr fotbalist de perspectivă. In situaţia dată este foarte benefică pentru el această mişcare pe care a făcut-o, această mutare cu titlul de imprumut.

El este cinci ani de zile sub contract cu Juventus. Se pare că-i prieşte. Joacă din ce in ce mai mult. Asta este cel mai important. Şi cât de curând se va intoarce.

Lumea fotbalului il compara cu un mic Ibrahimovici. Are şi statura şi frizura, dar ce e cel mai important este că are acea determinare şi hotârăre in a aborda orice antrenament, orice meci cu o seriozitate dusă la extrem. E un profesionist”, a mărturisit tatăl lui Radu Drăguşin pentru telekomsport.ro. 

Fundaşul a jucat 11 meciuri în tricoul celor de la Sampdoria, în acest sezon: 10 în Serie A şi unul în Cupa Italiei.

Internaţionalul român U21 a fost împrumutat pentru întreg sezonul 2021/2022 la Sampdoria, însă preşedintele clubului, Andrea Agnelli, l-ar dori înapoi în ianuarie.

Tatăl lui Drăguşin: El va răspunde mereu prezent la convocările echipei naţionale

Intrebat dacă au existat probleme pe subiectul naţională, tatăl lui Radu Drăguşin a mărturisit pentru telekomsport.ro: ”Nicidecum. Ba, din contra, a respectat  recomandarea antrenorului. S-a focusat pe echipa de eclub. Şi a câştigat locul, a inceput să joace. A urmat acea reconvocare la lotul naţional, la meciul acela cu Italia. 

A jucat foarte bine, a fost ok. El va răspunde mereu prezent la convocările echipei naţionale. Ceea ce s-a vehiculat au fost nişte speculaţii. Sunt convins că orice antrenor va veni la echipa naţionala se va orienta şi câtre zona asta de tineret, iar Radu este unul dintre cei care bate la porţile echipei mari. (n.r. Când va veni la naţionala mare?) Cât de curând!”.

  • 3.000.000 de euro este cota lui Drăguşin conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: radu dragosindan dragusinjuventus 

viewscnt
Articole similare