Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Tătăruşanu n-ar refuza o ofertă din România: ”Pe viitor poate se întâmplă să revin!” Ce spune despre disputa FCSB - CSA Steaua

EXCLUSIV | Tătăruşanu n-ar refuza o ofertă din România: ”Pe viitor poate se întâmplă să revin!” Ce spune despre disputa FCSB - CSA Steaua

Stranieri

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a reuşit un sezon excelent la FC Nantes, dar nu exclude ca în anii următori să revină în campionatul României. Mai ales dacă oferta vine din partea FCSB-ului.

Tătăruşanu a fost în acest sezon cel mai în formă portar român. Internaţionalul român a impresionat la FC Nantes, unde spune că se simte bine şi vrea să continue. În vârstă de 32 de ani, Tătăruşanu nu exclude varianta de a se retrage la o echipă din Liga 1:

”Nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla în viaţă şi în fotbal, nu? De ce să nu mă întorc în România? Aici am avut foarte multe momente frumoase la echipele la care am jucat, este ţara mea. Cine ştie, pe viitor se poate întâmpla să revin în ţară. Dacă ar fi la Steaua, cu atât mai bine”, a declarat Tătăruşanu pentru Telekom Sport.

Portarul român a fost întrebat dacă este deranjat de disputa dintre FCSB şi CSA Steaua şi spune că, pentru el, lucrurile sunt clare: ”Nu mă deranjează, pentru că, din punctul meu de vedere, nu este nicio dispută. Este o singură Steaua, cea care joacă în prima ligă”.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuromaniasteauafc nantes 

viewscnt
Articole similare