Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Te-ai întoarce la FCSB?” Fernando Varela a oferit un răspuns sincer

EXCLUSIV | ”Te-ai întoarce la FCSB?” Fernando Varela a oferit un răspuns sincer

UEFA Europa League

Comentarii

Fernando Varela spune că nu şi-ar dori să se retragă la FCSB, deşi spune că a fost o perioadă frumoasă în cariera lui şi este o echipă care i-a rămas în suflet.

Varela a fost unul dintre cei mai buni fundaşi centrali pe care FCSB i-a avut în epoca modernă. A fost transferat în 2013 de la FC Vaslui, contra sumei de 1,25 milioane de euro. A jucat la FCSB până în vara lui 2016, când a primit o ofertă de la PAOK Salonic. Cum atunci era în ultimul an de contract, vicecampioana României l-a vândut cu 1,4 milioane de euro.

La PAOK s-a integrat rapid şi a devenit unul dintre căpitanii echipei. Varela a fost titular şi în eşecul cu 1-0 în faţa lui Chelsea, în grupele Europa League şi la final a fost de acord să ofere câteva declaraţii pentru cititorii şi telespectatorii Telekom Sport.

Întrebat dacă se gândeşte să revină la un moment dat la FCSB, fundaşul în vârstă de 30 de ani spune că sunt şanse foarte mici: ”Nu cred, nu cred. E greu. Când mă las, mă las în Portugalia, nu în altă ţară”, a declarat Varela pentru Telekom Sport.



Fundaşul lui PAOK nu-şi explică motivul pentru care FCSB n-a reuşit să se califice în grupele Europa League, dar spune că rămâne unul dintre suporterii echipei patronate de Gigi Becali: ”Eu pot să vorbesc de când am fost acolo, am avut sezon foarte bun, a avut foarte multă schimbare, tot timpul, niciodată nu a fost aşa când am fost eu acolo. Acum nu mai ştiu ce se întâmplă. Sunt suporterul Stelei până la capăt”, a mai spus Varela.

Afla mai multe despre: fernando varelapaok salonicfcsb 

viewscnt
Articole similare