Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Te omoram dacă nu semnai! Aveam nevoie de banii ăia” Un fost jucător de la Steaua a dezvăluit un episod incredibil

EXCLUSIV | ”Te omoram dacă nu semnai! Aveam nevoie de banii ăia” Un fost jucător de la Steaua a dezvăluit un episod incredibil

Fotbal intern

Comentarii

Marian Aliuţă a vorbit, la ”TOP INTERVIURI”, despre un episod mai puţin ştiut din cariera sa. Cum a ajuns să joace la Sheriff Tiraspol şi cine a fost omul care i-a zis ”Te omoram dacă nu semnai”.

În 1998, Aliuţă pleca de la Farul şi semna cu Sheriff Tiraspol. Avea să stea în Moldova până în 2000, reuşind să marcheze doar 3 goluri în 26 de apariţii pentru Sheriff.

Eram la naţionala de tineret şi jucam contra Moldovei. Erau Mutu, Pancu, Chivu în echipă. Şi a venit preşedintele de la Sheriff şi mi-a zis că vrea să vorbească cu mine, atunci nici nu ştiam că e preşedintele. Îi mai voia acolo şi pe Mutu, şi pe Pancu, dar doar eu am ajuns până la urmă.

Am ajuns la ei datorită lui Motroc. El era pe final de carieră şi i-au transmis că îl aduc acolo doar dacă mă convinge şi pe mine să vin. S-a dus acolo, a văzut condiţiile, mi-a zis că-mi dau bani mulţi. După ce mi-a făcut rezumatul, am acceptat.

Eu nici nu aveam cont, i-au băgat banii lui. El a luat 40.000 de dolari, eu 50.000. I-a scos Motroc şi mi i-a dat. Mi-a zis că mă omora dacă nu semnal, că avea nevoie de banii ăia. Dar mi-a prins bine”, a spus Aliuţă, la Top Interviuri.

Afla mai multe despre: aliutasheriffmotroc 

viewscnt
Articole similare