Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Teja a jucat la juniori alături de doi fotbalişti importanţi: ”Îmi pare rău că m-am lăsat la 18 ani!” Îi recunoşti?

EXCLUSIV | Teja a jucat la juniori alături de doi fotbalişti importanţi: ”Îmi pare rău că m-am lăsat la 18 ani!” Îi recunoşti?

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a jucat la juniorii Stelei, într-o echipă din care mai făceau parte Alin Stoica şi Marian Aliuţă, dar a fost nevoit să se lase când avea doar 18 ani, din cauza unei probleme medicale.

Noul antrenor al FCSB-ului a crescut la Steaua, echipă pentru care a jucat la juniori. Teja a fost în aceeaşi generaţie cu Alin Stoica şi Marian Aliuţă, care ulterior au confirmat, însă el a fost nevoit să renunţe la doar 18 ani:

”Îmi pare rău că nu am putut continua cariera de fotbalist. Am avut o problemă de sănătate. Aşa a fost viaţa. Pe la 18 ani m-am lăsat, am continuat cu facultatea, dar am pasiune pentru fotbal, îmi place foarte mult şi încerc să evoluez”, a spus Teja pentru Telekom Sport.

Mihai Teja este de părere că a fost dezavantajat în cariera de antrenor de faptul că n-a apucat să joace fotbal la nivel înalt: ”Este un dezavantaj. La început, este vorba de imagine. Nu te cunoaşte nimeni şi este greu să poţi să pătrunzi. Am avut norocul să îl întâlnesc pe MIrcea Rednic, am făcut cursurile de preparator fizic. În acea perioadă nici nu se discuta şi nici nu existau preparatori fizici”.


 

Afla mai multe despre: mihai tejasteauafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare