Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Teja: ”Din câte am înţeles, el a semnat cu FCSB!” Un nou transfer făcut de Gigi Becali în această iarnă

EXCLUSIV | Teja: ”Din câte am înţeles, el a semnat cu FCSB!” Un nou transfer făcut de Gigi Becali în această iarnă

Superliga

Comentarii

Mihai Teja spune că transferul lui Iulian Cristea la FCSB este o chestiune de timp, dar încă nu ştie dacă va veni din această iarnă sau abia din vara viitoare. Fundaşul lui Gaz Metan Mediaş se află în ultimele şase luni de contract şi ar fi semnat deja cu FCSB.

Iulian Cristea este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali vrea să-i transfere în această iarnă, însă Gaz Metan se ţine tare. Fundaşul de 24 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract şi ar fi semnat deja cu FCSB, însă cei de la Gaz Metan Mediaş n-ar vrea să-l lase să plece încă din această iarnă. Mihai Teja speră că transferul se va realiza încă de acum, deoarece are nevoie de un jucător precum Iulian Cristea:

”Nu ştiu exact ce se întâmplă, pentru că domnul Becali se ocupă de tot ce înseamnă negocieri. Este un jucător bun, un fundaş central pe care eu m-am bazat foarte mult, un caracter foarte bun. Din câte am înţeles, el a semnat cu FCSB, dar asta era înainte ca eu să ajung la Steaua. Sper să vină, sper că cei de la Gaz Metan Mediaş vor fi de acord cu transferul lui, să îl lase de acum.

(n.r. Ivanov mai este o ţintă pentru tine?) Nu ştiu. De fapt sunt mai mulţi jucători pe listă pe care eu i-aş dori, împreună cu domnul Becali şi cu MM. Acum şi în funcţie de cum putem să îi aducem”, a declarat Mihai Teja la Telekom Sport.

Până acum, FCSB l-a transferat doar pe Florentin Matei.

Afla mai multe despre: iulian cristeafcsbgaz metan mediasliga 1mihai teja 

viewscnt
Articole similare