Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Teja şi MM Stoica n-au niciun cuvânt de spus! Cum a rezolvat Becali un nou transfer la FCSB: ”L-am luat direct. Nu i-am întrebat nimic”

EXCLUSIV | Teja şi MM Stoica n-au niciun cuvânt de spus! Cum a rezolvat Becali un nou transfer la FCSB: ”L-am luat direct. Nu i-am întrebat nimic”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că nu i-a consultat deloc pe Mihai Stoica şi Mihai Teja atunci când a venit vorba de transferul lui Claudiu Belu-Iordache.

Patronul de la FCSB a explicat că-l ”ochise” pe Belu încă din perioada în care acesta evolua la Chiajna, dar a fost refuzat atunci de Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf, oameni care s-au opus transferului. Acum, după ce i-a observat forma excelentă de la Astra, Gigi Becali a decis să acţioneze singur şi să-l aducă pe Belu la FCSB.

El a semnat de mult timp, dar el a venit acum aşa, de prietenie. Contractul lui este înregistrat. Eu am vrut să îl iau când avea 19 ani. L-am văzut într-un meci cu Dinamo, când era la Chiajna. Dar nu l-a vrut Reghe atunci, nici MM nu l-a vrut. Şi tot l-am avut în vizor. Şi acum, când l-am luat, nu am mai ţinut cont de nimeni. Nu am mai întrebat pe nimeni. De ce? Pentru că are 25 de ani, acum deja e matur. Îmi place jocul lui, dă goluri ca fundaş, are tehnică bună... e bun în atac şi noi atacăm mai mult. Şi mai e şi machidon”, a spus Becali, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: becalibelutransfer,  

viewscnt
Articole similare