Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Telefonul fără fir. Viitorul a rămas şi fără antrenor secund dintr-un motiv incredibil. A fost eliminat din greşeală

EXCLUSIV | Telefonul fără fir. Viitorul a rămas şi fără antrenor secund dintr-un motiv incredibil. A fost eliminat din greşeală

Farul Constanța

Comentarii

La ultimul meci fără Gheorghe Hagi pe banca tehnică, Viitorul a rămas fără antrenorul secund, Cătălin Anghel. Conform surselor Telekom Sport, asistentul lui Hagi a fost eliminat din greşeală.

Telekom Sport a aflat că, în prima repriză a meciului dintre U Craiova şi Viitorul, Nicuşor Bancu l-ar fi înjurat pe antrenorul secun al oaspeţilor, Cătălin Anghel.

"Du-te în m***ii mă-tii de ţi**n împuţit!", ar fi fost cuvintele pe care internaţionalul român le-ar fi adresat lui Anghel. 

Acesta din urmă l-a pârât pe Bancu celui de-al patrulea oficial pentru că a înjurat. Marian Barbu a crezut însă că Anghel îl înjură pe el, dar secundul Viitorului doar reproducea înjurătura lui Bancu.

La pauza meciului, centralul Marius Avram a mers la vestiarul oaspeţilor, l-a scos din cabină pe Anghel şi i-a transmis că este eliminat deoarece l-a înjurat pe arbitrul de rezervă.

Momentul tensionat dintre Nicuşor Bancu şi Cătălin Anghel s-a produs în finalul primei reprize a meciului dintre Craiova şi Viitorul.

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: viitorulu craiovaavrameliminarebancu 

viewscnt
Articole similare