Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Telekom Sport a stat de vorbă cu Helle Thomsen. Cum vede selecţionerul Olandei eliminarea României

EXCLUSIV | Telekom Sport a stat de vorbă cu Helle Thomsen. Cum vede selecţionerul Olandei eliminarea României

CM Handbal

Comentarii

Telekom Sport a stat de vorbă cu Helle Thomsen, selecţionerul Olandei, imediat după calificarea echipei sale în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin. Olanda a învins Cehia, scor 30-26, şi va întâlni Norvegia în penultimul act, în direct la Telekom Sport, vineri, de la ora 18:30.

Thomsen, care în paralel antrenează şi CSM Bucureşti, recunoaşte că a urmărit cu atenţie toate meciurile României şi le-a transmis mesaje de încurajare lui Neagu şi Udtriştioiu.

"Da, a fost un meci greu pentru noi. Cred că am început foarte bine. După aceea ne-am deschis un pic, dar am demonstrat că suntem o echipă bună şi am luptat împreună. Am făcut greşeli pe parcursul întregii competiţii. Dar am un grup plin de luptătoare, am luptat împreună, am avut şansa să câştigăm şi am reuşit.

Am făcut multe greşeli. Am văzut şi România. Cu Cehia a făcut la fel. Eu m-am concentrat însă doar pe echipa mea. Cu toate greşelile pe care le-am făcut azi am câştigat şi sunt fericită. M-am uitat la toate meciurile României.

A fost o mare surpriză eliminarea. România are o echipă extraordinară, dar au şi multe jucătoare tinere. Multe dintre ele depind de felul în care joacă Neagu. România va fi o naţională mai bună în viitor, atunci când jucătoarele tinere vor căpăta experienţă. Le-am trimis mesaje, bineînţeles, lui Neagu şi Udriştioiu. Sunt jucătoarele mele. Normal că le-am dat un mesaj" - a spus Helle Thomsen pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: helle thomsenolandacehiaromaniacampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare