Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Temere la CFR Cluj după victoria cu ŢSKA Sofia! Meciul s-a jucat cu spectatori: "Nu s-a respectat o distanţă la care să fii în siguranţă". Anunţul conducerii

EXCLUSIV | Temere la CFR Cluj după victoria cu ŢSKA Sofia! Meciul s-a jucat cu spectatori: "Nu s-a respectat o distanţă la care să fii în siguranţă". Anunţul conducerii

UEFA Europa League

Comentarii

Directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, a vorbit, pentru Telekom Sport, după victoria obţinută de campioana României în faţa lui ŢSKA Sofia, 2-0, în Europa League.

VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2 (Rondon 53, Deac 73)

CFR Cluj s-a impus în Bulgaria, în urma a două faze fixe. Rondon a marcat în urma unui corner, în timp ce Deac a stabilit scorul final din penaly. Marius Bilaşco susţine că fazele sunt lucrate cu multă atenţie de Dan Petrescu:

"Cred că am controlat partida după începutul primei reprize, din toate punctele de vedere. Se munceşte foarte mult la aceste faze fixe. Nu e nimic întâmplător, chiar dacă sunt meciuri în care nu iese ce-şi propune la antrenamente. Niciodată nu uită de aceste aspecte importante. 

E devreme să vorbim despre calcule. E abia prima partidă. E important să ne adunăm pentru campionat şi, dacă lucrurile vor arăta bine după partida cu Young Boys, putem discuta dacă avem o opţiune de calificare. Roma rămâne favorită. E importantă următoarea partidă de acasă, până atunci nu-ţi poţi face calcule", a declarat Marius Billaşco pentru Telekom Sport. 

Campionii şi-au făcut griji când au văzut 12.000 de fani pe stadionul Vasil Levski, în contextul pandemiei de COVID-19: "Să ştii că eu am stat cu emoţii, pentru că a fost multă lume. Nu mi s-a părut că s-a respectat o distanţă la care să fii în siguranţă. Am stat cu emoţii pentru delegaţia noastră. A trebuie să trecem prin mulţime, ai emoţii, ai reţineri", a mai spus oficialul lui CFR Cluj.  

VIDEO | Ce pandemie? 12.000 de fani ai lui ŢSKA Sofia au făcut atmosferă la meciul cu CFR Cluj. Imaginile momentului vin din Bulgaria

Afla mai multe despre: cfr clujtska sofiacfr cluj tska sofia europa league 

viewscnt
Articole similare