Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Temere la CFR Cluj după victoria cu ŢSKA Sofia! Meciul s-a jucat cu spectatori: "Nu s-a respectat o distanţă la care să fii în siguranţă". Anunţul conducerii

EXCLUSIV | Temere la CFR Cluj după victoria cu ŢSKA Sofia! Meciul s-a jucat cu spectatori: "Nu s-a respectat o distanţă la care să fii în siguranţă". Anunţul conducerii

UEFA Europa League

Comentarii

Directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, a vorbit, pentru Telekom Sport, după victoria obţinută de campioana României în faţa lui ŢSKA Sofia, 2-0, în Europa League.

VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2 (Rondon 53, Deac 73)

CFR Cluj s-a impus în Bulgaria, în urma a două faze fixe. Rondon a marcat în urma unui corner, în timp ce Deac a stabilit scorul final din penaly. Marius Bilaşco susţine că fazele sunt lucrate cu multă atenţie de Dan Petrescu:

"Cred că am controlat partida după începutul primei reprize, din toate punctele de vedere. Se munceşte foarte mult la aceste faze fixe. Nu e nimic întâmplător, chiar dacă sunt meciuri în care nu iese ce-şi propune la antrenamente. Niciodată nu uită de aceste aspecte importante. 

E devreme să vorbim despre calcule. E abia prima partidă. E important să ne adunăm pentru campionat şi, dacă lucrurile vor arăta bine după partida cu Young Boys, putem discuta dacă avem o opţiune de calificare. Roma rămâne favorită. E importantă următoarea partidă de acasă, până atunci nu-ţi poţi face calcule", a declarat Marius Billaşco pentru Telekom Sport. 

Campionii şi-au făcut griji când au văzut 12.000 de fani pe stadionul Vasil Levski, în contextul pandemiei de COVID-19: "Să ştii că eu am stat cu emoţii, pentru că a fost multă lume. Nu mi s-a părut că s-a respectat o distanţă la care să fii în siguranţă. Am stat cu emoţii pentru delegaţia noastră. A trebuie să trecem prin mulţime, ai emoţii, ai reţineri", a mai spus oficialul lui CFR Cluj.  

VIDEO | Ce pandemie? 12.000 de fani ai lui ŢSKA Sofia au făcut atmosferă la meciul cu CFR Cluj. Imaginile momentului vin din Bulgaria

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...