Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Tensiuni în echipa de Cupa Davis a României: ”El câştigă 90 de puncte în primul tur, eu trebuie să câştig un turneu challenger”

EXCLUSIV | Tensiuni în echipa de Cupa Davis a României: ”El câştigă 90 de puncte în primul tur, eu trebuie să câştig un turneu challenger”

Tenis

Comentarii

Sunt tensiuni mari în echipa de Cupa Davis a României. Jucătorii români cu cea mai bună clasare în ierarhia ATP îşi trimit săgeţi unii altora, după ce au refuzat, în bloc, să facă parte din echipa României la meciul de Cupa Davis din Israel.

Marius Copil i-a dat replica lui Tecău, care afirmase la un moment dat că Marius trebuia să-şi strângă punctele în cursul anului şi nu acum la final, pentru a putea fi disponibil, acum, la confruntarea dintre România şi Israel din Cupa Davis.

”Asta cu Horia că puteam face puncte tot anul... el merge la turneele cele mai mari, dacă el câştigă un tur sunt minim 45 de puncte, dacă nu 90, eu să ajung la 90 de puncte asta înseamnă un turneu challenger câştigat. Asta înseamnă să baţi jucători mulţi şi să căştigi 4-5 meciuri, minim. El cu un meci a câştigat 90 de puncte, fiind la turneele mari. Şi eu dacă aş avea un an în care să joc la toate masters-urile pe tablou, la G.S. pe tablou, să joc numai pe tablou, poate aş face şi eu mult mai lejer punctele, dar nu dau vina pe el, bravo lui, este acolo, sezantional”, a declarat Marius Copil, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Declaraţia lui Tecău:

”Sunt înţelegător şi ştiu că Marius îşi doreşte să facă puncte pentru clasamentul lui de simplu, dar adevărat este că avem tot anul să facem puncte pentru clasamentul de simplu şi eu la fel pentru clasamentul meu de dublu. Cred că aceste meciuri de Cupa Davis sunt importante, dar în acelaşi timp şi implicarea noastră a tuturor trebuie să fie pe măsură. Dacă ne dorim o formulă completă şi rezultate bune în echipa de Cupa Davis toată lumea trebuie să se implice altfel nu putem, nu avem 10 sau 20 de jucători ca alte ţări”, declara Tecău. 

Afla mai multe despre: tenis masculincupa davishoria tecaumarius copil,  

viewscnt
Articole similare