Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ţi s-ar părea exagerat să fii judecat doar pentru baraj?". Mirel Rădoi n-a stat pe gânduri. Răspunsul selecţionerului

EXCLUSIV | "Ţi s-ar părea exagerat să fii judecat doar pentru baraj?". Mirel Rădoi n-a stat pe gânduri. Răspunsul selecţionerului

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (39 de ani) nu se teme ca va fi judecat pentru rezultatul din barajul de calificare la Euro 2020, deşi România va mai juca trei meciuri înainte, în Liga Naţiunilor. Selecţionerul a spus, la Telekom Sport, că nu se va ascunde în spatele faptului că n-a avut timp să pregătească partida aşa cum şi-ar fi dorit.

România va juca semifinala barajului de calificare la Euro 2020, contra Islandei, pe 8 octombrie. Un meci capital pentru tricolori, care vor să facă pasul spre finală, unde vor întâlni pe Ungaria sau Bulgaria. Rădoi nu se teme că oamenii îl vor judeca pentru o eventuală ratare a calificării.

"(n.r. - Ţi s-ar părea exagerat să fii judecat doar pentru baraj?) Nu aş sta să mă ascund în spatele faptului că nu am avut niciun meci sau că erau 2 meciuri în Liga Naţiunilor. E clar că oamenii mă pot judeca doar pentru acel baraj sau doar după primul meci cu Irlanda de Nord pentru că noi în timpul ăsta încercăm să pregătim anumite lucruri cu jucătorii", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Înaintea meciului din barajul pentru Euro 2020, România lui Mirel Rădoi va juca în Liga Naţiunilor, în grupe. Tricolorii vor juca pe 4 septembrie contra Irlandei de Nord, apoi pe 7 octombrie cu Austria şi cu Norvegia pe 14 octombrie.

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare