Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Tibor Selymes crede în Gigi Mulţescu şi laudă proiectul lui Gică Hagi: "Nici nu mai ştiu câţi jucători a produs acolo. Face fotbal adevărat în România!"

EXCLUSIV Tibor Selymes crede în Gigi Mulţescu şi laudă proiectul lui Gică Hagi: "Nici nu mai ştiu câţi jucători a produs acolo. Face fotbal adevărat în România!"

Dinamo București

Comentarii

Fostul mare internaţional Tibor Selymes a vorbit pentru Telekom Sport despre Gigi Mulţescu, confirmat ca antrenor la Dinamo, dar şi despre proiectul lui Gică Hagi de la Viitorul Constanţa.

Selymes, care a jucat pentru Dinamo între 1990 şi 1993 şi a antrenat echipa a doua a clubului în 2013, nu a avut emoţii că echipa sa de suflet ar fi putut retrograda în liga secundă.

Fostul dinamovist crede că Dinamo nu putea fi retrogradată la "masa verde": "Nici nu puteai să retrogradezi Dinamo la masa verde. Asta e părerea mea. Mai aveau meciuri, puteau să câştige" a explicat Selymes, pentru Telekom Sport.

Fostul mare fundaş stânga al naţionalei laudă munca lui Gheorghe Mulţescu: "A venit nea Gigi, din două meciuri au făcut 4 puncte... chiar putea să facă şi mai mult. Eu zic că putea să se salveze Dinamo" a completat Selymes.

De altfel, Gheorghe Mulţescu a fost confirmat ca antrenor şi pentru stagiunea viitoare şi de noul acţionar majoritar, spaniolul Pablo Cortacero: "Nea Gigi a salvat tot timpul echipele unde a fost. La Dinamo, din două meciuri a luat patru puncte, de unde Dinamo pierduse ultimele 4-5 meciuri. Viaţa de antrenor este foarte grea, mai ales la noi în ţară, unde toată lumea se gândeşte numai pe perioadă scurtă" a subliniat Tibor Selymes, care a lăudat apoi proiectul lui Gheorghe Hagi la Viitorul: "Gică Hagi a demonstrat încă o dată cum se face fotbal adevărat în România. Şi-a făcut echipa lui, a construit, a câştigat campionatul, a scos.... habar nu am, nici nu mai pot să îi mai număr, câţi jucători a scos" a mai spus Selymes, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tibor selymes 

viewscnt
Articole similare