Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Timpul trece, amintirile rămân. Sergiu Hanca, încă afectat de dezamăgirea ratării play-off-ului

EXCLUSIV | Timpul trece, amintirile rămân. Sergiu Hanca, încă afectat de dezamăgirea ratării play-off-ului

Superliga

Comentarii

Sergiu Hanca joacă de doi ani jumătate la Dinamo şi parcă niciodată nu i-a fost mai greu ca în acest sezon recent încheiat. Echipa din Ştefan cel Mare a privit doar la televizor duelurile din play-off.

"Câinii" au luptat până în ultima clipă pentru o calificare în primele 6 echipe ale Ligii 1, însă în cele din urmă s-au văzut nevoiţi să joace în play-out. O experienţă care i-a întărit însă pe dinamovişti, spune Hanca, convins că prestaţiile din finalul sezonului au demonstrat că locul trupei din Ştefan cel Mare era în play-off.

”Am demonstrat în acest play-out că valoarea noastră este una mai mare şi putem mai mult decât acest play-out şi cu siguranţă merităm să fim în play-off. 

A trebuit să demonstrăm că suntem jucători profesionişti în primul rând, să ne respectăm blazonul, să jucăm fiecare meci la victorie. Cred că am făcut acest lucru în fiecare meci, au fost şi meciuri în care am pierdut, dar cred că am arătat un fotbal de calitate şi sunt încrezător pentru sezonul următor”, a spus Sergiu Hanca la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1dinamohanca,  

viewscnt
Articole similare