Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ţinuta lui Denis Alibec de la Untold a fost subiect de amuzament pentru Cornel Dinu: ”Era îmbrăcat într-un fel de camuflaj”

EXCLUSIV Ţinuta lui Denis Alibec de la Untold a fost subiect de amuzament pentru Cornel Dinu: ”Era îmbrăcat într-un fel de camuflaj”

CFR Cluj

Comentarii

În timp ce CFR evolua contra lui FC Botoşani, Denis Alibec a postat pe Instagram o postare de la Cluj, atacantul se afla pe Cluj Arena, la festivalul Untold.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a decis să participe la cel mai mare festival găzduit de Cluj Napoca chiar în momentul în care CFR Cluj pierdea pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 0-1, în etapa a 8-a din Liga 1.

Cornel Dinu a vorbit despre postarea lui Alibec de pe Instagram şi s-a amuzat pe seama ţinutei.

Cred că mai mult a stat în ultimii ani de zile decât a jucat. L-am şi văzut într-un anumit moment, acum zece zile, la televizor. Nu ştiu unde era, dar era îmbrăcat aşa într-un fel de camuflaj.  Stai mă, cu frunze pe ei...Aşa am văzut că se poartă mai nou. Ce sunt astea? Cred că Alibec a ales stilul acela de îmbrăcăminte că să nu îl vadă Dan Petrescu”, a mărturisit amuzat Dinu, în direct, la Telekom Sport.

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, şi-a spus părerea în cazul Alibec.

”El a slăbit în ultima vreme. Nu văd nimic greşit să postezi în timpul meciului, însă mi se pare total nepotrivit să fii acolo. Dacă era înainte şi a postat după, atunci da. Dar să fi prezent acolo este nepotrivit”, a mărturisit Balaj pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: denis alibeccornel dinuliga 1 

viewscnt
Articole similare