Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ţiriac despre "domnul Hagi". Momentul în care englezii ascultau la BBC discursul "Regelui Generaţiei de Aur": "Aşa îşi încheiau ziua"

EXCLUSIV | Ţiriac despre "domnul Hagi". Momentul în care englezii ascultau la BBC discursul "Regelui Generaţiei de Aur": "Aşa îşi încheiau ziua"

Fotbal intern

Comentarii

Ion Ţiriac a fost invitatul lui Alexandru Sabău în rubrica TOP INTERVIURI, iar fostul mare tenismen a vorbit şi despre relaţia sa specială cu Gheorghe Hagi.

VIDEO Urmăreşte aici integral TOP INTERVIUL cu Ion Ţiriac

Ţiriac vorbeşte de fiecare dată când are ocazia la superlativ despre fostul decar al naţionalei şi a rememorat un moment petrecut în timpul Campionatului Mondial din 1994, când Hagi devenise un pol de interes inclusiv pentru presa britanică.

"Domnul Hagi, în cartea mea de adrese este altcineva! Este un sportiv care... Era Wimbledonul când jucam acel Campionat Mondial (n.r. din 1994), iar britanicii, BBC-ul, încheiau ziua cu o melodie... BBC-ul îi cânta lui "Georgie", "Georgie". Se spune că e în primii 30 din lumea asta... Eu cred că e în primii 10, 15 din lumea asta.



Este un om la locul lui pentru că atâta timp cât eşti sportiv toată lumea te iubeşte. Mai pierzi, te mai înjură, dar te iubesc. Dar după ce termini începe a doua viaţă şi Hagi a demonstrat şi în a doua viaţă în domeniul. Că unii rămân în domeniul lor, alţii nu",
a declarat Ion Ţiriac pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagitiriacamintiricm 1994 

viewscnt
Articole similare