Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Toată lumea o vrea pe Simona portdrapel: "Cred că nici nu încape discuţie". Jocurile Olimpice din 2016 trebuie şterse din memoria colectivă

EXCLUSIV | Toată lumea o vrea pe Simona portdrapel: "Cred că nici nu încape discuţie". Jocurile Olimpice din 2016 trebuie şterse din memoria colectivă

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a câştigat în mod autoritar turneul de la Wimbledon şi toată România, de la sportivi până la oamenii de rând, este la picioarele ei. Tot mai multă lume din sport o vrea pe Halep ca portdrapel la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Tokyo.

"Cred că nici nu încape în discuţie, fără doar şi poate. Sunt sigură că va purta drapelul României şi, din câte ştiu, îşi doreşte foarte mult să participe la Olimpiadă şi să se întoarcă cu o medalie, de ce nu? De aur", a declarat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, fosta gimnastă Monica Roşu. 

Tot pentru Telekom Sport a vorbit şi fosta scrimeră Loredana Dinu, care, pe lângă laudele la adresa Simonei Halep, a punctat şi că anul viitor sportivii români trebuie să facă uitate Jocurile Olimpice d de la Rio: "Sperăm ca Olimpiada din 2016 să fi fost doar o întâmplare şi că anul viitor să privim în număr mult mia mare şi să susţinem sportivii care se vor califica acolo. Sunt sigură că sunt sportivi talentaţi, care au muncit de-a lungul timpului. Ceea ce şi vedem noi astăzi este munca care se răsplăteşte, munca depusă de Simona de mai bine de zece ani. Ce vedem astăzi este răsplata pe care o primeşte. Felicitări Simonei, felicitări părinţilor şi oamenilor care au contribuit la dezvoltarea ei".

La ediţia trecută a Jocurilor Olimpice de vară, port drapelul României a fost Cătălina Ponor. 

Afla mai multe despre: loredana dinumonica rosusimona halep 

viewscnt
Articole similare