Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Toată lumea ştie că a semnat cu FCSB, e confirmat!” Gigi Becali şi-a luat fundaş

EXCLUSIV | ”Toată lumea ştie că a semnat cu FCSB, e confirmat!” Gigi Becali şi-a luat fundaş

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a reconfirmat că Iulian Cristea a semnat cu FCSB, dar că până în vară va juca la Gaz Metan Mediaş. Fundaşul de 24 de ani este în ultimele luni de contract, în vară va deveni liber şi a fost dorit cu insistenţă de Gigi Becali.

FCSB a reuşit să-l ia pe Iulian Cristea, însă oficialii vicecampioanei n-au reuşit să ajungă la o înţelegere cu Gaz Metan pentru ca fundaşul de 24 de ani să vină încă din această iarnă. Edi Iordănescu susţine că Iulian Călin va rămâne la Mediaş până în vară, când îi expiră contractul şi se aşteaptă ca acesta să dea randament şi de aici încolo:

”A semnat cu FCSB, toată lumea ştie asta, e un lucru confirmat. Până la urmă, era în ultimele şase luni de contract, era dreptul lui. Eu nu îl judec, îl înţeleg. E un jucător tânăr, care consider că nu şi-a atins plafonul. Are în continuare o marjă mare de creştere. Eu am avut mai multe discuţii cu el, ne dorim să continue, pentru că are şase luni în continuare contract cu Gaz Metan şi este până în vară jucătorul Gazului. Atâta timp cât nu s-a găsit o soluţie ca cele două cluburi să se înţeleagă pentru plecarea lui încă din această iarnă la FCSB, atunci  e clar că va continua aici. Şi eu sunt sigur că el este un băiau inteligent şi a înţeles foarte bine mesajele mele. El trebuie să fie profesionist, să respecte clubul care, până la urma urmei, a contribuit într-o mare măsură la formarea lui şi la ieşirea lui pe piaţă”, a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescuiulian calingaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare