Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Toate detaliile despre problemele de sănătate ale lui Edi Iordănescu! Antrenorul va lipsi de la meciurile lui Gaz Metan Mediaş

EXCLUSIV | Toate detaliile despre problemele de sănătate ale lui Edi Iordănescu! Antrenorul va lipsi de la meciurile lui Gaz Metan Mediaş

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Antrenorul a acuzat în ultimele luni stări de moleşeală şi probleme cu tensiunea, iar zilele acestea va face mai multe investigaţii. Telekom Sport vă prezintă toate detaliile situaţiei sensibile prin care trece Edward Iordănescu.

După partida cu Hermannstadt, Iordănescu jr. a lăsat în grija staffului său pregătirea echipei, iar mai mult ca sigur tehnicianul va rata următoarele două meciuri ale ardelenilor. Antrenorul a avut probleme şi în primăvară atunci când a lipsit de la echipă, însă atunci toată lumea a pus atunci absenţa lui pe seama nemulţumirii legate cu situaţia financiară a clubului.

TOATE DETALIILE DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI EDWARD IORDĂNESCU

Problemele de sănătate pentru Edward Iordănescu au început în finalul sezonului trecut, în playout, atunci când antrenorului i s-a făcut rău înaintea meciului cu FC Botoşani. Iordănescu a chemat doctorul echipei la ora 2 noaptea pentru consultaţie. Au urmat analizele, iar problemele păreau să fi dispărut.

Numai că problemele au reapărut acum, chiar înainte de plecarea Gazului în cantonamentul de vară din Spania. Iordănescu a mai rămas trei zile în România pentru controale amănunţite şi a venit cu întârziere în cantonament.

Acum, după meciul cu Hermannstadt, Edi Iordănescu a acuzat din nou acele probleme cu tensiunea şi stările de moleşeală, astfel că antrenorul e nevoit să ia o nouă pauză. De această dată, în start de campionat.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşedward iordănescuprobleme de sănătate 

viewscnt
Articole similare