Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Toşca, după debutul pentru PAOK: "Îmi pare rău de suporteri". Varela: "E bine că n-am luate multe goluri"

EXCLUSIV | Toşca, după debutul pentru PAOK: "Îmi pare rău de suporteri". Varela: "E bine că n-am luate multe goluri"
Comentarii

Alin Toşca n-a avut parte de cel mai fericit debut la PAOK. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a fost învinsă de Chelsea, după golul marcat de Willian în minutul 7.

"Alin Toşca a jucat foarte bine, este un fotbalist de valoare şi, cu siguranţă, ne va ajuta în multe meciuri, pentru că are experienţă. Cred că este unul dintre cei mai buni jucători de aici. A fost un meci foarte greu, ştiam valoarea lui Chelsea. Vorbim de jucători de nivel mondial, care se mişcă foarte mult. E bine că nu am luat multe goluri. Nu zic că e bun 1-0, dar, la ce ocazii au avut, 1-0 este un rezultat bun pentru noi" , a declarat Fernando Varela pentru Telekom Sport.

"Îmi pare rău că nu am reuşit să obţinem un rezultat bun în acest meci, mai ales pentru oamenii care au venit la stadion. Chiar ar fi meritat un rezultat mai bun. Au creat o atmosferă incredibilă şi ne-au împins de la spate. Eu m-am acomodat aici. Mă ajută toată lumea, antrenorul, Varela, toţi oamenii pe care-i cunoşteam deja. Mă simt foarte bine la PAOK" , a spus Alin Toşca pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: varelatoscawillianchelsearazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare