Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Totul are un preţ”. Valeriu Iftime le-a decis soarta lui Ofosu şi Dugandzic. Când pot pleca cele două vedete de la Botoşani

EXCLUSIV | „Totul are un preţ”. Valeriu Iftime le-a decis soarta lui Ofosu şi Dugandzic. Când pot pleca cele două vedete de la Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Reagy Ofosu (28 de ani) şi Marko Dugandzic (26 de ani) sunt doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui FC Botoşani. Acest lucru a fost demonstrat şi în meciul câştigat cu Ordabasy, scor 2-1. Cei doi au contribuit decisiv la golurile moldovenilor.

Marko Dugandzic a marcat golul victoriei în meciul dintre Ordabasy şi FC Botoşani. Croatul a înscris pentru 2-1 în minutul 33 şi a ajuns la cota 9 pentru echipa lui Marius Croitoru. Cotat la 600 de mii de euro, atacantul mai are contract cu botoşănenii până în vara lui 2021. 

„Normal că-l putem ţine. Mai are doi ani. Îl ţin cât oferta pentru el e de nerefuzat. Totul are un preţ. Trebuie să le-o spun tuturor că un buget trăieşte din sponsori, drepturi TV şi vânzări din fotbalişti. Dacă am ofertă de 1 milion de euro, normal că-l vindem. Vând când am nevoie, când e ofertă bună pentru el. 1 milion de euro poate fi o cifră corectă. Rămâne la mine şi dă 20 de goluri în acest sezon”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport. 

În schimb, Ofosu a oferit pasa decisivă la golul prin care Holzmann a deschis scorul. Neamţul ar putea aduce şi el profit moldovenilor. Acesta valorează 500 de mii de euro şi a marcat şase goluri în primul an la Botoşani.  

„Mai are contract încă un an cu drept de prelungire pe încă unul. Eu nu-i ţin pe aceşti copii la nesfârşit. Ei vin în România pentru a se repune pe picioare şi după să plece”, a completat finanţatorul lui FC Botoşani.

Afla mai multe despre: botosanidugandzicofosu 

viewscnt
Articole similare