Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Totul despre plecarea lui Dan Petrescu în China: ”Oferta a devenit de nerefuzat!” Ce spune Mara despre viitorul antrenor al lui CFR

EXCLUSIV | Totul despre plecarea lui Dan Petrescu în China: ”Oferta a devenit de nerefuzat!” Ce spune Mara despre viitorul antrenor al lui CFR

Superliga

Comentarii

Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, susţine că Petrescu s-a hotărât abia azi-noapte să accepte oferta din China. Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj şi va semna cu Guizhou Zhicheng - ultimul loc în campionatul Chinei.

CFR Cluj a anunţat că Dan Petrescu şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă şi ”Bursucul” urmează să plece în China. Bogdan Mara susţine că Petrescu şi-a dorit foarte mult să rămână, dar chinezii au mărit de fiecare dată oferta, care a ajuns la un nivel impresionant:

”Nu există niciun alt motiv în afară de parta financiară. Oferta exista de mai mult timp, dar Dan a tergiversat lucrurile, pentru că dorea să rămână la CFR Cluj. Din păcate, oferta chinezilor a crescut în fiecare zi până când a devenit de nerefuzat. Pentru ceea ce am realizat împreună, am considerat că trebuie să ne despărţim prieteneşte. Sperăm să colaborăm din nou în viitorul apropiat. A fost exact cum e scris pe site, a fost o despărţire amiabilă, în care a decis să nu activăm nicio clauză şi să ne strângem mâna.

El şi-ar fi dorit să ia foarte mult de la această echipă, şi din conducere, şi din staff, şi din jucători. Momentan, nu se propune problema să ia jucători.

Am discutat în ultima vreme cu jucătorii, au văzut în ziare şi ne-au tot întrebat, le-am zis că există o ofertă pentru Dan Petrescu. Dar, vă spun sincer, până aseară, la ora 02:00, nu era convins să plece. Voia să rămână la CFR Cluj”,
a declarat Bogdan Mara pentru Telekom Sport.

Au apărut informaţii că succesorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj va fi Edi Iordănescu, dar directorul sportiv al campioanei României susţine că n-a negociat cu niciun alt tehnician. Mara spune că acest lucru se va întâmpla în următoarele zile:

”Nu este adevărat că s-a vorbit cu absolut niciun antrenor până în acest moment. Asta vrea să se înţeleagă foarte clar. Pentru că noi am avut antrenor până în această seară, pe Dan Petrescu. Nu s-a purtat nicio negociere cu niciun antrenor. Cu siguranţă, mâine ne vom reuni, vom analiza, vom discuta despre ce soluţii avem şi în zilele următoare vom alege un antrenor.

Eu voi rămâne în continuare la CFR să continui acest proiect frumos. Asta îmi doresc şi nu se pune problema să plec cu Dan. Să sperăm să ducem mai departe numele CFR-ului în Europa, că în campionat am reuşit. Asta este ce ne dorim acum”
, a mai spus Mara.

Afla mai multe despre: bogdan maracfr clujliga 1dan petrescu 

viewscnt
Articole similare