Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Totul pentru grupele UEFA Champions League! Demersul prin care CFR Cluj vrea să schimbe programul în Liga I

EXCLUSIV | Totul pentru grupele UEFA Champions League! Demersul prin care CFR Cluj vrea să schimbe programul în Liga I

CFR Cluj

Comentarii

Proaspăt calificată în play-off-ul UEFA Champions League, CFR Cluj e dispusă să facă orice sacrificiu pentru a ajunge în grupele celei mai importante intercluburi. Conducerea campioanei a început demersurile pentru a amâna partida din etapa a şasea a Ligii I, cu Sepsi.

Meciul cu Sepsi din etapa a şasea a Ligii I e programat sâmbătă, 17 august, la ora 21:00. Oficialii lui CFR Cluj fac însă tot ceea ce le stă în putere să amâne partida, înaintea maşnsei tur cu Slavia Praga, care are loc marţi, 20 august, la ora 22:00. 

"Am discutat pe acest aspect. Gândiţi-vă că Astana şi-a anulat aproape o lună de zile meciurile din campionat, nu doar o etapă, ca să se concentreze pe competiţia europeană. Pentru noi este într-adevăr o problemă mare faptul că din nou va trebui să jucăm sâmbăta şi după aceea să ne pregătim imediat de dublă de foc cu Slavia. 

Avem o deplasare foarte grea la Sepsi din punctul meu de vedere. E posibil să vedem aceeaşi formulă pe care Dan a avut-o în ultimul timp, practic să schimbe echipa. 

Dar cred eu că e posibil să facem şi acest demers, pentru un meci, poate cel dintre cele două meciuri", a declarat oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco.

  • Dubla CFR Cluj - Slavia Praga din play-off-ul UEFA Champions League va fi transmisă în direct la Telekom Sport 

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujliga campionilorsepsislavia praga 

viewscnt
Articole similare