Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Transfer de Liga Campionilor pentru fotbalistul CFR-ului! 3,5 milioane de euro de la un club de top

EXCLUSIV | Transfer de Liga Campionilor pentru fotbalistul CFR-ului! 3,5 milioane de euro de la un club de top

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Manea (23 de ani), acum fotbalistul CFR-ului, a ratat un transfer de Liga Campionilor în vara anului trecut, când a scris istorie cu naţionala de tineret a României la Euro 2019 U21, din Italia şi San Marino. AS Roma a vrut să plăteasacă 3,5 milioane de euro pentru transferul lui Cristi Manea, însă în cele din urmă mutarea nu s-a mai realizat.

Transfer de Liga Campionilor pentru fotbalistul CFR-ului! AS Roma a oferit 3,5 milioane de euro pentru Cristi Manea

Naţionala U21 a României a făcut istorie la Campionatul European din vara lui 2019 şi a ajuns până în semifinalele Campionatului European şi şi-a asigurat biletele pentru participarea la Olimpiada, iar Cristi Manea a fost unul dintre cei mai importanţi jucători cu care Mirel Rădoi a realizat performanţa. Prestaţiile de la turneul final au atras atenţia Romei, care a vrut să-l transfere pe Cristi Manea şi era gata să ofere 3,5 milioane de euro pentru a-l transfera. Totuşi, Manea nu a mai ajuns în Italia şi a fost transferat definitiv la CFR Cluj, în această vară.

Mirel Rădoi a dezvăluit în exclusivitate pentru Telekom Sport că Manea a fost aproape de un transfer la AS Roma. "Eu m-aş fi aşteptat la toţi care au participat la Campionatul European de Tineret progresul lor să fie mult mai mare. Este un progres numai că este foarte mic. Mă uit la Cristi Manea care a fost în echipa ideală la Campionatul European. Şi cu greu şi-a găsit în ultimele două săptămâni la FCSB şi acum la CFR. Din ce ştiu, atunci a fost la un pas ca AS Roma să plătească cele 3,5 milioane de euro.", a spus Mirel Rădoi, exclusiv la Telekom Sport.

Transfer de Liga Campionilor pentru fotbalistul CFR-ului! Cristi Manea a semnat cu CFR Cluj în vară

Cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei României, Cristi Manea a fost vândut de Viitorul la Apollon Limassol în vara lui 2014, dar nu a jucat deloc pentru formaţia cipriotă, care l-a împrumutat în mai multe rânduri. În Belgia, la Mouscron, la CFR Cluj şi la FCSB. Experienţa de la FCSB a fost extrem de scurtă, iar în vara lui 2020 a fost transferat definitiv de CFR Cluj, cu care a câştigat trei campionate la rând.

CFR Cluj a plătit, în vară, 400.000 de euro pentru transferul lui Cristi Manea, care, de-a lungul timpului, a strâns 88 de meciuri, un gol şi două pase de gol la CFR Cluj. În România, a mai jucat 34 de meciuri la Viitorul, timp în care a marcat de două ori şi a pasat decisiv o dată, iar la FCSB a strâns doar patru partide, fără a-şi trece nimic în cont.

  • 2,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cristi Manea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 5 - cinci trofee are Cristi Manea în palmaresul de fotbalist profesionist

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...