Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transfer de marcă în conducerea lui Dinamo! Vineri are loc întâlnirea decisivă: "Sunt şanse mari să ne înţelegem"

EXCLUSIV | Transfer de marcă în conducerea lui Dinamo! Vineri are loc întâlnirea decisivă: "Sunt şanse mari să ne înţelegem"

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea este la un pas de a reveni în Ştefan cel Mare. Vineri, fostul goalkeper va avea o întâlnire decisiva cu Ionuţ Negoiţă.

Dacă vor ajunge la un numitor comun, Prunea va reveni în conducerea lui Dinamo după o pauză de aproape 8 ani. Dinamo l-a mai dorit pe Prunea după ce acesta a demisionat de la Poli Iaşi, vara trecută.

"Este adevărat! Azi voi discuta cu conducerea lui Dinamo şi sunt şanse mari să ne înţelegem. La Dinamo nu contează postul, ci fişa postului", a confirmat Florin Prunea pentru telekomsport.ro. Contactat ulterior de Telekom Sport, fostul portar a spus că nu a ajuns încă la un acord cu şefii lui Dinamo, punctând că întâlnirea decisivă ar urma să aibă loc vineri.

Roş-albii vor să-şi completeze echipa managerială după ce în finalul lunii septembrie Ionel Dănciulescu şi-a dat demisia din funcţia de manager general.

În vârstă de 50 de ani, Florin Prunea s-a format ca jucător la Dinamo, echipă pentru care a şi făcut pasul spre seniori, în 1985. Fostul portar al Generaţiei de Aur a jucat timp de 11 ani pentru Dinamo, în trei perioade diferite.

Retras din activitate în 2006, Prunea s-a dedicat zonei administrative.

Afla mai multe despre: pruneadinamo,  

viewscnt
Articole similare