Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transfer senzaţional încercat de Craiova! Internaţionalul român convins să vină în locul lui Mitriţă. Toate detaliile

EXCLUSIV | Transfer senzaţional încercat de Craiova! Internaţionalul român convins să vină în locul lui Mitriţă. Toate detaliile

Superliga

Comentarii

Craiova nu vrea să rămână descoperită după cedarea lui Alexandru Mitriţă, iar clubul oltean este pe punctul să reuşească cel mai important transfer al iernii în Liga 1.

Surse Telekom Sport susţin că formaţia antrenată de Devis Mangia încearcă aducerea lui Dorin Rotariu, de la Club Brugge, iar cele două cluburi ar fi ajuns deja la o înţelegere.

Craiova reinvesteşte banii primiţi pe Mitriţă

Rotariu îşi negociază în aceste momente trecerea la Craiova şi sunt şanse mari ca acesta să fie convins, în condiţiile în care oltenii sunt dispuşi la un efort financiar condsiderabil pentru aducerea tânărului internaţional român.

Rotariu ar urma să ajungă la Craiova sub formă de împrumut, până în vară, trupa din Bănie urmând să poată activa o clauză de cumpărare la finalul sezonului.

Dacă transferul se va realiza, Rotariu ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul Craiovei. La clubul alb-albastru există un plafon salarial de 10.000 de euro pe lună pe care oficialii olteni sunt dispuşi să-l "spargă" pentru Rotariu.

Fostul dinamovist ar urma să încaseze peste 200.000 de euro pe sezon la Craiova.

9 selecţii are Dorin Rotariu în tricoul echipei naţionale a României, pentru care a marcat un gol

Rotariu revine în Liga 1 după doi ani

Rotariu a evoluat în Liga 1 până la începutul lui 2017, când a fost vândut de Dinamo la Club Brugge pentru 2,2 milioane de euro. Mijlocaşul ofensiv a fost împrumutat ulterior la Mouscron, iar în vara lui 2018 a ajuns la AZ Alkmaar, tot sub formă de împrumut. A prins însă doar 10 meciuri în Olanda, majoritatea din postură de rezervă, iar marea sa dorinţă pentru noul an a fost să ajungă la un club unde să poată evolua constant.

În vârstă de 23 de ani, Rotariu a fost în această iarnă în negocieri avansate cu clubul german Arminia Bilefeld, însă mutarea nu s-a mai concretizat, germanii susţinând că acesta a avut probleme la vizita medicală.

În aceste condiţii, jucătorul şi reprezentanţii săi s-au văzut nevoiţi să se reorienteze, iar pe fir a intrat Craiova, club aflat în căutarea unui jucător pentru a acoperi plecarea lui Alexandru Mitriţă.

Afla mai multe despre: dorin rotariutransferromaniacraiovamitrita 

viewscnt
Articole similare