Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transfer uriaş în Liga I. Un fotbalist dorit de Real Madrid vine în România. Cu ce echipă urmează să semneze

EXCLUSIV | Transfer uriaş în Liga I. Un fotbalist dorit de Real Madrid vine în România. Cu ce echipă urmează să semnezegalerie foto

FC Voluntari

Comentarii

Fotbalul românesc se pregăteşte pentru un nou transfer important. Un jucător cu meciuri în La Liga şi aflat la un pas să semneze cu Real Madrid urmează să evolueze în Liga I.

FC Voluntari se pregăteşte să dea lovitura cu un super transfer. Echipa manageriată de Ioan Andone este la un pas să semneze cu argentinianul Oscar Ustari.

Goalkeeperul în vârstă de 32 de ani negociază cu Voluntari şi este foarte aproape să devină noul jucător al iflovenilor. În 2007, Ustari ajungea în La Liga, acolo unde Getafe îl aducea pentru suma de patru milioane de euro, de la Independiente.

În La Liga, Ustari a fost coleg de echipă cu Cosmin Contra, care evolua şi el pentru Getafe, iar evoluţiile bune din campionatul spaniol l-au adus în atenţia lui Real Madrid. Clubul de pe Bernabeu a vrut să-l aducă pe Ustari, în 2008-2009, pentru a-i face concurenţă lui Iker Casillas. La acea vreme, Dudek era rezerva lui Casillas, dar portarul era dorit înapoi în Premier League. Astfel, Real se orientase spre Ustari.

De-a lungul carierei, Ustari a evoluat pentru Independiente, Getafe, Boca Juniors, Almeria, Sunderland, Newell's Old Boys şi Atlas.

Afla mai multe despre: oscar ustarireal madridvoluntaritransfer 

viewscnt
Articole similare