Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferul anunţat oficial de FCSB, criticat dur: ”Nu m-a impresionat, n-a rupt gura târgului”

EXCLUSIV | Transferul anunţat oficial de FCSB, criticat dur: ”Nu m-a impresionat, n-a rupt gura târgului”

Superliga

Comentarii

Ultimul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB nu-l impresionează pe Cornel Dinu, care spune că Adrian Petre n-a ieşit în evidenţă la Esbjerg, unde a jucat în ultimii doi ani şi jumătate.

Gigi Becali a prezentat cu mare fast transferul lui Adrian Petre de la Esbjerg. Atacantul român fusese ofertat şi în vară de FCSB, dar atunci danezii au cerut nu mai puţin de trei milioane de euro. În cele din urmă, după ce Adrian Petre şi-a pierdut locul în echipa de start, Esbjerg a redus mult din pretenţii. Cornel Dinu nu crede însă în ultimul transfer făcut de FCSB:

”Voi aţi pus în calcul câţi jucători au venit la FCSB  şi cum au plecat? Pe mine nu m-a impresionat ce l-am văzut jucând la naţionala sub 21 de ani. Pe unde a fost el, prin Suedia sau Danemarca, nu prea a rupt gura târgului”, a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Adrian Petre s-a transferat la FCSB într-un moment delicat al carierei

Transferat în 2017 pentru 500.000 de euro, Adrian Petre a reuşit 29 de goluri şi şase assist-uri pentru formaţia daneză, în 82 de meciuri, iar cota sa a ajuns la 1,3 milioane de euro.

Atacantul în vârstă de 21 de ani nu este în cea mai bună formă a sa. Dacă anul trecut a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Esbjerg, în acest sezon cifrele sale sunt fluctuante. Adrian Petre a avut în total 19 apariţii, timp în care a marcat 5 goluri.

Două dintre acestea au fost înscrise în Cupă. În acest moment, Adrian Petre este cotat pe transfermarkt.com la 1,3 milioane de euro.

Adrian Petre, transferat de FCSB pentru doar 500.000 de euro

Iniţial, s-a zvonit că FCSB a plătit un milion de euro pentru transferul lui Adrian Petre de la Esbjerg. Suma ar fi însă mult mai mică. Practic, danezii ar fi fost de acord cu doar 500.000 de euro. Petre a semnat un contract valabil până în 2024.

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare