Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferul carierei pentru Nedelcearu a intrat în impas. Fundaşul a oferit toate detaliile despre interesul Bresciei

EXCLUSIV | Transferul carierei pentru Nedelcearu a intrat în impas. Fundaşul a oferit toate detaliile despre interesul Bresciei

Fotbal intern

Comentarii

La începutul acestei săptămâni, în presa din Italia a apărut informaţia că Ionuţ Nedelcearu este dorit în Serie A, la Brescia. Intrat în direct la Telekom Sport, fundaşul central a recunoscut că este foarte aproape de a pleca din Rusia.

"Este un interes din partea Bresciei, doar că UFA nu e mulţumită de ofertă. Să vedem dacă italienii pot oferi ce îşi doreşte UFA. E vorba despre un împrumut până în vară cu o clauză de cumpărare. Sună bine, eu îmi doresc să fac acest pas, de asta am şi vrut să plec în Rusia, ştiam că este o rampă de lansare pentru mine. Îmi doresc să ajung în Italia.

Mă gândesc şi la faptul că Brescia ar putea retrograda. Una dintre clauze spune că nu se va activa clauza de cumpărare dacă echipa va retrograda. Pentru mine, nu e rău. E cu totul o altă expunere în Rusia.

A contat şi Campionatul European din vară, a contat mult echipa naţională de seniori. Şi UFA a avut o parte importantă, pentru că am jucat meci de meci şi am făcut-o bine. Nimeni din Rusia nu se aştepta să fim atât de sus.

A fost şi o teamă de a nu mă întoarce acasă, am vrut să rămân, să joc, ca să fac următorul pas. E un campionat dificil cel din Seria A, dar nu mă gândesc la asta. Mă gândesc la Radu Ştefan, care joacă acolo. E modelul meu, ţinând cont de cât timp joacă acolo şi cum joacă" , a declarat Ionuţ Nedelcearu pentru Telekom Sport.

Ionuţ Nedelcearu, aproape de transferul carierei

Brescia caută urgent soluţii în apărare pentru a se salva de la retrogradare. Nou-promovată este pe ultimul loc în Serie A, pierzând în ultima etapă cu AC Milan, scor 0-1. Pe lângă Nedelcearu, Brescia îl mai doreşte şi pe Lykogiannis de la Cagliari.

Nedelcearu a impresionat vara trecută, la Campionatul European sub 21 de ani, iar apoi şi-a consolidat locul de titular în prima reprezentativă, pentru care a jucat deja nouă meciuri. Fundaşul român a fost cumpărat de UFA în urmă cu doi ani, pentru 600.000 de euro, de la Dinamo.

În perioada petrecută în Rusia, Nedelcearu a jucat 49 de meciuri, reuşind să marcheze şi un gol.

Afla mai multe despre: nedelcearudinamo 

viewscnt
Articole similare