Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferul lui Bălgrădean la CFR Cluj ar putea întârzia. Scenariul prin care portarul FCSB-ului rămâne blocat

EXCLUSIV | Transferul lui Bălgrădean la CFR Cluj ar putea întârzia. Scenariul prin care portarul FCSB-ului rămâne blocat

Superliga

Comentarii

Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, dar transferul s-ar putea realiza mult mai târziu, din cauza pandemiei de coronavirus. Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, susţine că Bălgrădean ar putea trece pe 30 iunie la CFR Cluj doar dacă atunci va fi deschisă perioada de transferuri. Cum campionatul a fost suspendat, sunt şanse mici ca acest lucru să se întâmple.

Cristi Bălgrădean a semnat încă de acum cu CFR Cluj, deoarece era în ultimele şase luni de contract, dar abia la începutul verii se va transfera. Asta într-o situaţie normal. Pandemia de coronavirus a dus însă la suspendarea campionatului şi încă nu se ştie când va fi reluat, ceea ce înseamnă că şi fereastra de transferuri ar începe mai târziu. Dacă programul Ligii 1 va depăşi data de 30 iunie, Cristi Bălgrădean ar trebui să mai aştepte până când se va transfera la CFR Cluj.

Transferul lui Cristi Bălgrădean ar putea întârzia. Hulubei: ”Ştiu sigur că nu va exista o perioadă de transferuri”

Pandemia de coronavirus a dat peste cap, printre altele, programul Ligii 1. Ceea ce înseamnă că şi perioada de transferuri va suferi modificări. Momentan, LPF şi FRF au decis să suspende campionatul până pe 31 martie. Însă, cum cazurile de COVID-19 cresc de la o zi la alta în România, aproape sigur perioada de suspendare va fi extinsă.

Ceea ce înseamnă că sezonul în Liga 1 s-ar putea termina în luna iulie. Într-o situaţie normală, perioada de transferuri începe în România pe 30 iunie. Însă, dacă programul Ligii 1 s-ar întinde până în iulie, fereastra de transferuri va fi şi ea împinsă până după finalul campionatului. Ceea ce înseamnă că transferul lui Bălgrădean de la FCSB la CFR Cluj se amână şi el.

Scenariu a fost confirmat de Emilian Hulubei, preşedintele AFAN. Acesta spune că mai există o situaţie, cea în care perioada de transferuri s-ar desfăşura conform programului normal, chiar sezonul din Liga 1 va fi în plină desfăşurare. În acest caz, Bălgrădean ar ajunge la CFR Cluj şi chiar ar putea să joace în ultima etapă de campionat.

”(Într-un scenariu fantezist dacă se termină campionatul pe 7 iulie, ar putea Bălgrădean până la 30 iunie să fie jucătorul FCSB-ului şi în ultima etapă să devină jucătorul CFR-ului?) Şi să joace la CFR! (Dacă nu există perioadă de transferuri?) Asta este menţiunea, dacă nu e perioadă de transferuri, jucătorul nu poate fi legitimat şi atunci el poate fi legitimat, chiar dacă a semnat un nou contract şi i-a expirat contractul respectiv, nu are drept de joc în afara perioadei  de transfer. E exclus ca Bălgrădean să poată să joace campionatul ăsta la CFR dacă nu va exista o perioadă de transfer şi ştiu sigur că nu va exista o perioadă de transfer”, a declarat Emilian Hulubei la Telekom Sport.

Situaţia ciudată provocată de coronavirus. Cazul transferului lui Bălgrădean

Cristi Bălgrădean mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie. Tot atunci se activează şi înţelegerea cu CFR Cluj. Însă, în scenariul în care sezonul Ligii 1 s-ar termina în iulie, Bălgrădean ar avea contract semnat cu CFR Cluj, dar nu ar putea juca, deoarece trebuie să aştepte perioade  transferuri pentru a fi legitimat oficial.

 

Afla mai multe despre: cristi balgradean 

viewscnt
Articole similare