Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferul lui Fortes la FCSB e aruncat în aer! Anunţ de ultimă oră: ”Doar aşa vrem”. Unde s-au blocat negocierile

EXCLUSIV | Transferul lui Fortes la FCSB e aruncat în aer! Anunţ de ultimă oră: ”Doar aşa vrem”. Unde s-au blocat negocierile

FCSB

Comentarii

Arcadie Zaporojanu, unul dintre impresarii lui Fortes, a explicat de ce transferul atacantului la FCSB nu s-a concretizat încă.

Medieşenii se tem că FCSB vrea să se folosească de jucător până în vară, iar apoi să nu achite clauza pentru transferul definitiv.

Din experienţa mea de impresar, cred că nu este ok dacă fotbalistul se va întoarce înapoi la Mediaş după patru luni. Pierdem şi din imagine şi din bani. Nu am apucat să ajungem cu discuţia la salariul lui Fortes la FCSB pentru că mai sunt detalii de pus la punct.

Dacă FCSB vrea să ne dea 30.000 de euro acum şi să ni-l dea înapoi pe Fortes la vară nu vom fi de acord. Ei trebuie să ne dea 30.000 acum, dar cu obligativitatea de a plăti 300.000 de euro la vară. Nu doar cu opţiune de transfer, aşa cum vor ei.

Nu a solicitat nimeni comision pentru că Becali a spus clar că el nu dă comisioane la impresari. Eu cred că FCSB va face un gest de club mare şi va achita 300.000 de euro pentru a-l lua din iarna asta”, a spus Arcadie Zaporojanu, unul dintre agenţii jucătorului, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbfortesliga 1medias 

viewscnt
Articole similare