Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Transferul lui Nistor, scânteia războiului: ”Ce mai înseamnă Dinamo? Mă opreşte lumea pe stradă şi mi-e ruşine să le răspund!”

EXCLUSIV Transferul lui Nistor, scânteia războiului: ”Ce mai înseamnă Dinamo? Mă opreşte lumea pe stradă şi mi-e ruşine să le răspund!”
Comentarii

Preşedintele clubului Dinamo, Florin Prunea a vorbit în direct la Telekom Sport despre situaţia echipei din Ştefan cel Mare şi, implicit, despre transferul lui Dan Nistor.

Florin Prunea a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia lui Dan Nistor, fotbalist care a semnat cu Universitatea Craiova. Oficialul dinamovist şi-a păstrat poziţia iniţială: ”Poziţia mea e aceeaşi! Nu am ştiut de acest transfer, nu am fost consultat şi nu am fost de acord. Pentru noi, de astăzi, lucrurile sunt clare. Nistor e jucătorul Craiovei, trebuie să-i mulţumim pentru ce a făcut la noi şi asta este” a comentat Florin Prunea.

Transferul lui Nistor, scânteia războiului: ”Ce mai înseamnă Dinamo?”

Fostul mare jucător al ”câinilor roşii” şi al echipei naţionale a vorbit din nou despre ridicolul situaţiei de la Dinamo şi despre suma pentru care a fost vândut cel mai bun jucător de la Dinamo: ”Am mai spus-o: suma este ridicolă! Si este o palmă pe obrazul clubului nostru. Eu am spus de la început că nu sunt de acord cu această sumă. Cine a dat o palmă pe obrazul clubului? Trebuie să întrebaţi pe alticineva! Suma e ridicolă, nici nu trebuie să mai discutăm despre asta. Întrebaţi-l pe domnul Negoiţă mai multe” a mai spus Florin Prunea.

El a tras un semnal clar de alarmă în privinţa situaţiei actuale de la clubul din Ştefan cel Mare: ”Ce mai însemnăm noi, Dinamo? Eu sunt crescut aici din 77, aveam 8 ani când am venit aici. Nouă ni se deschide uşa cu o cheie, jucăm un meci de campionat, ni se închide uşa şi plecăm. Nu mai avem aceeaşi identitate ca şi înainte. Trebuie să vedem realitatea şi trebuie să o spunem, că dacă nu o spunem vin suporterii peste noi. Trebuie să iasă cineva să spună ceva despre acest transfer. Eu vorbesc, dar nu am datele necesare. Răspund la telefoane din respect pentru suporterii lui Dinamo şi pentru voi, presa” a spus Prunea care a admis faptul că se simte ruşinat de situaţia de acum de la clubul său de suflet: ”Mă opreşte lumea pe stradă şi mi-e ruşine. Nu ştiu ce să le zic, dar oamenii sunt înţelegători, daca stai să vorbeşti cu ei” a mai spus Prunea, în exclusivitate la Telekom Sport.

Dan Nistor a semnat cu U Craiova

Dan Nistor este noul fotbalist al lui U Craiova. Întâlnirea decisivă în privinţa fotbalistului lui Dinamo a avut loc, iar "câinii" l-au pierdut pe căpitanul din ultimele sezoane.

Prezentarea oficială va avea loc luni la ora 12:00. Dinamo va primi 275 de mii de euro în schimbul mijlocaşului. Nistor va avea un salariu de14 mii de euro lunar şi 120 de mii de euro la semnătură.

Afla mai multe despre: florin pruneadinamodan nistor 

viewscnt
Articole similare