Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferul lui Torje a intrat din nou în impas. Karabuk l-a declarat liber, dar Groznîi complică lucrurile

EXCLUSIV | Transferul lui Torje a intrat din nou în impas. Karabuk l-a declarat liber, dar Groznîi complică lucrurile

Superliga

Comentarii

Karabukspor l-a declarat liber pe Gabi Torje, dar Akhmat Groznîi, club de care jucătorul aparţine, complică traseul. A explicat-o Cristea Opria, impresarul lui Gabi Torje

UPDATE 21:44 Transferul lui Gabi Torje la Dinamo s-a complicat din nou. De această dată, cei de la Akhmat Groznîi nu sunt de acord. Karabukspor a trimis documentele prin care-l declară liber pe Torje, dar oficialii de la Akhmat - club de care aparţine jucătorul - susţine că mai întâri ei ar trebuie să-l religitimeze. Cristea Opria - impresarul lui Torje - susţine însă că jucătorul poate fi legitimat la Dinamo şi fără să treacă din nou pe la Groznîi.

”Tot aici suntem (n.r. la hotelul RIN). Mai aşteptăm nişte hârtii. Regulamentele, cum le înţeleg, nu ştiu, dar e mai complicat. Am primit hârtia de la Karabuk, că e liber din 23 ianuarie şi poate să se legitimeze. Acum, trebuie să primim acordul de la ruşi. Ruşii neînţelegând că el poate să vină la Dinamo, să se legitimeze fără acordul lor. Ca să-l ia înapoi, trebuie să-l legitimeze din nou, să facă ei contract de împrumut către Dinamo, care e altă tevatură. Acum ne chinuim să-i facem să înţeleagă că, de fapt, poate să se legitimeze fără probleme. (n.r. întrebat dacă cer bani) Nu, nu cer. Ei zic că trebuie să facă ei nou la ei şi după să vină să-l dea ei. E o întreagă tevatură”, a declarat Cristea Opria la Telekom Sport.


UPDATE 20:00. Au venit actele de la Karabukspor, iar Gabi Torje va deveni jucătorul lui Dinamo în aproximativ o oră!


UPDATE 17:38 Răsturnare de situaţie în cazul transferului Gabi Torje. Din informaţiile Telekom Sport, se pare că mijlocaşul de 28 de ani va ajunge la Dinamo. Cristea Opria - impresarul său - a reuşit să-i rezolve situaţia la Karabukspor, club care urmează să trimită cartea verde. De altfel, Cristea Opria se află acum la hotelul RIN, unde negociază cu Ionuţ Negoiţă transferul lui Gabi Torje la Dinamo.


Concret, Torje mai are de recuperat o sumă importantă de la gruparea turcă şi a plecat de la club fără acordul celor de la Karabuk. Acesta îşi dorea să semneze cât mai rapid contractul cu Dinamo, pentru a putea intra în programul normal de pregătire al echipei şi i-a asigurat pe roş-albi că va suporta orice eventuală sancţiune primită din parte forurilor internaţionale.

Torje încearcă să-şi recupereze banii de la Karabukspor mergând la FIFA, însă exista riscul ca şi clubul turc să se adreseze instanţelor sportive, pentru a cere pedepsirea mijlocaşului care ar fi semnat cu o altă echipă.

Roş-albii nu au vrut să-şi asume riscuri şi au sistat negocierile cu reprezentanţii lui Torje.

Merge la Poli?
Astfel, din informaţiile Telekom Sport, Torje va ajunge cel mai probabil la ACS Poli Timişoara, club care şi-a manifestat deja intenţia de a-l aduce sub formă de împrumut. În acest caz, salariul lui Torje ar urma să fie suportat chiar de impresarul său, Cristea Opria, care este unul dintre finanţatorii clubului de pe Bega.

Torje se înscrie astfel pe o listă lungă de jucători cu trecut dinamovist, care şi-ar fi dorit să revină în Ştefan cel Mare în mandatul lui Ionuţ Negoiţă, dar în cele din urmă au ajuns la alte cluburi din Liga 1. Aproape de fiecare dată, marea rivală FCSB le-a luat faţa "câinilor", aşa cum s-a întâmplat în cazurile lui Gabi Tamaş, George Ţucudean, Ciprian Marica sau Srgian Luchin. Şi Torje a fost dorit de FCSB, dar mijlocaşul a apucat să-l refuze pe Gigi Becali, având în plan să semneze cu Dinamo.

 

Afla mai multe despre: torjedinamotimisoara 

viewscnt
Articole similare