Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferul pe care Duckadam îl cere neapărat: ”Nu decid eu. Dacă ar veni, ar fi un mare câştig”

EXCLUSIV | Transferul pe care Duckadam îl cere neapărat: ”Nu decid eu. Dacă ar veni, ar fi un mare câştig”

Superliga

Comentarii

Helmuth Duckadam spune că FCSB are neapărată nevoie de încă un portar, care să concureze cu Bălgrădean, iar Pleşca ar fi o variantă foarte bună.

FCSB stă în acest moment în doi portari, Cristi Bălgrădean şi Andrei Vlad. Ultimul însă a arătat foarte multă nesiguranţă aproape de fiecare dată când a jucat. Duckadam este în continuare de părere că Andrei Vlad este un portar valoros, dar spune că FCSB are nevoie de încă un goalkeeper:

”Eu am mai spus-o, dar nu iau eu aceste decizii. FCSB mai are nevoie de cel puţin un portar, pentru că Vlad este un portar bun, dar are foarte puţine jocuri şi la meciurile foarte importante, ca cele din cupele europene, ar fi o problemă. Vlad ar trebui să joace, nu ştiu unde, dar să joace meci de meci şi FCSB să mai aducă un portar de nivelul lui Bălgrădean”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

FCSB a vrut să-l transfere în această iarnă pe Răzvan Pleşca, 36 de ani, însă Gaz Metan n-a vrut să-l lase să plece. Este foarte probabil ca acesta să vină din vară, când devine liber de contract. Duckadam spune că ar fi o alegere bună pentru FCSB: ”E unul dintre cei mai constanţi portari din ultimii ani în România, un portar foarte serios, un portar foarte modest. Dacă ar veni, ar fi un mare câştig”, a mai spus Duckadam.

Afla mai multe despre: helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare