Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transformare totală! Care e "echipa momentului" în Liga 1. Inclusiv adversarii laudă schimbarea de la echipă: "Arată cel mai bine"

EXCLUSIV | Transformare totală! Care e "echipa momentului" în Liga 1. Inclusiv adversarii laudă schimbarea de la echipă: "Arată cel mai bine"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Manager-ul general de la Sepsi, Cornel Sfaiţer, susţine că a rămas impresionat de schimbarea în bine de la FCSB, pe care o consideră echipa momentul în Liga 1.

Cornel Sfaiţer, despre lupta din Liga 1 şi FCSB

"În sezonul regular, toate echipele au un obiectiv clar: play-off-ul. Pot spune, cu excepţia, a una, două nou-promvate, că toate echipele luptă pentru play-off, să asigure linişte în primul rând după sezonul regular. Va fi dificil pentru cine nu va prinde play-off-ul, va juca cu sabia deasupra capului.

FCSB a avut un debut modest şi cu o înfrângere severă la Iaşi, dar eu cred că e echipa momentului, echipa care arată cel mai bine. S-a schimbat foarte bine, cu noul staff tehnic, cu preparatorul fizic cu experienţă. Se vede că jucătorii arată mult mai bine decât sezonul trecut. Dar sezonul va fi o luptă aprigă disputată până în ultima etapă a sezonului regular şi, în primăvară, vom vedea care va fi în play-off, care va fi în play-out. Va fi o luptă strânsă atât în fruntea clasamentului pentru câştigarea campioantului, cât şi pentru evitarea retrogradării", a declarat Sfaiţer, pentru Telekom Sport.  

Înaintea etapei cu numărul 11, FCSB era lider în Liga 1, cu 24 de puncte, dar U Craiova a remizat cu Botoşani şi a preluat şefia. Totuşi, echipa antrenată de Petrea va juca împotriva lui Gaz Metan, luni. CFR Cluj era pe locul al treilea, cu 21 de puncte. 

Când am putea avea VAR în Liga 1

Sfaiţer a afirmat că am putea avea arbitraj video în Liga 1, începând din sezonul următor: "Nu mi-aş dori lucrul acesta (n.r. - ca arbitrajul să-şi pună amprenta). Am ţipat toţi de VAR. Mai nou ni s-a promis, sperăm să îl avem din sezonul viitor. Greşeli au fost şi pro şi contra mai la toate echipele şi sezonul trecut, şi în debutul acestui sezon. E clar, cu toţii ne dorim să nu avem parte de erori de arbitraj, dar unele sunt omeneşti. Sperăm să fie cât mai puţine", a mai spus oficialul lui Sepsi. 

Afla mai multe despre: cornel sfaiterfcsbsepsi 

viewscnt
Articole similare