Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transformarea incredibilă a lui Gigi Becali, după ce a dispărut din viaţa publică: ”El are şi problema asta...”

EXCLUSIV | Transformarea incredibilă a lui Gigi Becali, după ce a dispărut din viaţa publică: ”El are şi problema asta...”

Diverse

Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit că Gigi Becali s-a transformat incredibil în ultima perioadă, după ce a dispărut din viaţa publică. Impresarul susţine că vărul său s-a dedicat în totalitate credinţei. În acelaşi timp, spune însă că în continuare controlează toată activitatea de la FCSB.

Gigi Becali a dispărut în ultimele luni din viaţa publică, fără să ofere prea multe explicaţii. Giovanni Becali dezvăluie însă că vărul său s-a schimbat în ultima perioadă şi a decis să se dedice în totalitate credinţei. De altfel, au apărut informaţii că ar vrea să se retragă la o mănăstire.

Gigi Becali, transformare incredibilă: ”El are şi problema asta...”

Ajuns la 62 de ani, Gigi Becali a evitat în ultima perioadă să mai apară în public. În trecut era celebru pentru ieşirile pe care le avea după fiecare meci al FCSB-ului. Acum, stă departe de presă. Giovanni Becali a explicat motivele pentru care a ales această cale. Impresarul spune că Gigi Becali s-a transformat în ultima perioadă şi a ales să-şi dedice religiei întreaga energie pe care o are. Giovanni Becali spune că şi familia lui Gigi Becali a ales să facă acelaşi lucru:

”Gigi a ieşit din scenă, pentru că era şi puţin hulit de presă. El are şi problema asta... problemă... el fără religie nu poate să trăiască, fără biserică, fără slujbe, fără rugaciuni nu poate să trăiască. Nu aţi văzut că el are ceva la mână (mătănii), pe care le ţine zi şi noapte. Deci s-a aplecat total spre această latură. Nu numai el, familia. Dacă maică-sa, la 90 şi ceva de ani, a trecut prin... şi: 'ce zic ăştia de Covid? eu nici răcită nu am fost'”, a explicat Giovanni Becali la Telekom Sport.

Transformarea lui Gigi Becali nu l-a îndepărtat însă de FCSB

Giovanni Becali susţine însă că vărul său îşi face în continuare timp şi pentru echipa de fotbal. Impresarul în vârstă de 68 de ani spune că Becali controlează în continuare tot ce se întâmplă la FCSB, chiar dacă a lăsat impresia că nu-l mai interesează fotbalul:

”Are Steaua (n.r. FCSB) şi e în contact cu tot ce se petrrece la Steaua, de la bază de la Berceni, până la...controlează tot. Voi credeţi că mişcă ceva fără să ştie Gigi? La Gigi e clar că cine vine ştie ce are de făcut. Indiferent cine e, că e Meme, că e antrenor, trebuie să... e şef nu!? Îi plăteşte şi are pretenţii”, a mai spus Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Gigi Becali, transformare incredibilă. Se gândeşte să se retragă la mănăstire

Omul de afaceri din Pipera nu vrea să se oprească aici. Într-o intervenţie la Pro X, Giovanni Becali a declarat că vărul său este tentat să se retragă spre bătrâneţe la o mănăstire: ”Gigi Becali are de gând (n.r. să se retragă la mănăstire), asta e viaţa lui, biserica, familia şi FCSB-ul. Mai încolo, mai spre bătrâneţe, e una din plăcerile lui”.

Există zvonuri că Gigi Becali şi-a ales şi mănăstirea la care ar vrea să-şi trăiască bătrâneţea: Schitul Pătrunsa, din judeţul Vâlcea. De altfel, Gigi Becali era recunoscut pentru credinţa sa, dar în ultima perioadă s-a transformat şi mai mult.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare