Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transformarea lui Alex Ioniţă. Cum s-a prezentat la reunirea lui CFR Cluj: ”A fost o greşeală, mi-am asumat-o!”

EXCLUSIV | Transformarea lui Alex Ioniţă. Cum s-a prezentat la reunirea lui CFR Cluj: ”A fost o greşeală, mi-am asumat-o!”

Superliga

Comentarii

Alex Ioniţă promite că s-a schimbat şi va fi mult mai atent la condiţia fizică. Mijlocaşul de 24 de ani a fost acuzat că nu s-a impus la CFR Cluj deoarece are un surplus de greutate căruia nu i-a acordat deloc atenţie.

Ioniţă a fost transferat de CFR în urmă cu un an, de la Astra, însă nici până acum n-a reuşit să se impună, deşi de atunci a lucrat cu trei antrenori: Dan Petrescu, Edi Iordănescu şi cu Toni Conceicao. Principalul reproş a fost că nu este preocupat de kilogramele în plus şi profesionalismul i-a fost pus astfel la îndoială.

Acum, Alex Ioniţă anunţă că s-a schimbat şi este în grafic cu masa corporală. Jucătorul de 24 de ani spune că se gândeşte din nou la echipa naţională şi speră că va primi mai multe şanse la CFR Cluj, în care să reuşească să-l impresioneze pe Cosmin Contra.

”Totul depinde de mine, de cum mă voi pregăti. Mă bucur că am reuşit să vin bine la reunire, să nu mai am probleme cu greutatea şi sper ca în cantonament să mă pregătesc destul de bine şi fizic, iar după, în meciuri, când mi se va da şansa, să demonstrez că merit din nou să fiu la echipa naţională. (n.r. discuţiile despre kilogramele în plus) Da, nu, am spus. A fost o greşeală, mi-am asumat-o şi am promis că nu se va mai repeta. Cel mai bine înveţi din propriile tale greşeli”, a declarat Alex Ioniţă pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: alex ionitacfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare