Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Trebuie să ţintim cât mai sus de acum!". Victor Angelescu a anunţat încă două transferuri la Rapid după victoria cu Chindia

EXCLUSIV | "Trebuie să ţintim cât mai sus de acum!". Victor Angelescu a anunţat încă două transferuri la Rapid după victoria cu Chindia

Rapid

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Victor Angelescu, patronul Rapidului, a vorbit despre meciul câştigat de Rapid, scor 1-0 cu Chindia, la prima partidă în Liga 1 după şase ani.

Angelescu a dezvăluit că Rapidul a ieşit uşor pe plus după meci, din punct de vedere financiar, după ce a plătit cheltuielile aferente închirierii Arenei Naţionale. În plus, a anunţat că Rapidul îşi va propune din ce în ce mai mult odată cu trecerea timpului şi reacomodarea cu Liga 1. "Sunt fericit. În primul rând, a fost un eveniment extrem de important pentru mine şi pentru club. Am reuşit să şi luăm trei puncte, e cireaşa de pe tort, a fost şi un joc bun. Acum trebuie să ne gândim la următorul meci, Rapidul e un club mare, trebuie să ţintim cât mai sus de acum încolo. Nu e uşor, dar Rapidul e un club mare, e normal ca suporterii să-şi dorească mult. Vrem să luăm lucrurile pas cu pas, nu putem direct, totuşi, să ne batem la titlu, la cupele europene. Dar suporterii rapidişti ştiu foarte bine şi vor fi alături de noi orice s-ar întâmpla. Vor fi alături de noi şi la bine şi la rău.

N-am făcut încă un calcul, dar cred că am ieşit un pic pe plus. E bine că la un meci, la care au fost şi restricţii, am reuşit să ne acoperim costurile şi să creeme un mic profit. Nu cred că-i mai mult de 10.000 de euro, dar contează. Vrem să menţinem rezultatele bune, dar am zis că în momentul în care vom avea Giuleştiul, vom juca cu casa închisă orice ar fi, pentru că sunt doar 14.500 de locuri", a spus Victor Angelescu, la Telekom Sport.

Finanţatorul din Giuleşti a spus că Rapidul va mai aduce un atacant şi, s-ar putea, încă un jucător în afară de vârful de atac căutat în prezent. În ceea ce priveşte jocul contra Chindiei Târgovişte, Victor Angelescu s-a declarat mulţumit şi a spus că în afara primelor 15 minute, Rapidul a controlat partida: "Jocul mi-a plăcut, toţi jucătorii au avut emoţii. Mi s-a părut un joc solid, Chindia nu a putut să pună presiune după ce am mancat golul. Cred că am controlat partida după primele 15 minute. E nevoie de timp să se omogenizeze, asta vine doar cu meciurile. Daniel Niculae negociază cu un atacant, suntem în negocieri. Normal că e loc de îmbunătăţiri, avem doar un atacant în lot, trebuie să avem concurenţă. E normal să aducem pe cineva. Poate vom mai face maximum un transfer în afară de atacant. Avem un lot echilibrat", a mai spus patronul Rapidului.

Afla mai multe despre: rapidvictor angelesculiga 1mecireactieexclusiv 

viewscnt
Articole similare