Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Trei reveniri de senzaţie la echipa naţională! Mirel Rădoi poate da lovitura pentru meciul cu Islanda

 EXCLUSIV Trei reveniri de senzaţie la echipa naţională! Mirel Rădoi poate da lovitura pentru meciul cu Islanda

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a discutat în cadrul emisiunii Sport Report despre posibilitatea revenirii la echipa naţională a trei nume grele de jucători.

Bogdan Stancu este golgheterul campionatului Turciei, dar nu a mai jucat pentru echipa naţională din 2017. Atât el cât şi Cristi Săpunaru au şanse să revină sub tricolor pentru barajul cu Islanda.

Andrei Vochin a confirmat că Săpunaru va reveni la echipa naţională dacă Mirel Rădoi va dori acest lucru. În schimb, consilierul preşedintelui FRF a mărturisit că revenirea lui Radu Ştefan este destul de dificilă în contextul dat, iar revenirea lui Bogdan Stancu depinde de mai mulţi factori.

”În primul rând, cel mai important este ca Mirel Rădoi să-i vrea înapoi la echipa naţională. Dacă şi-i doreşte, în cazul lui Săpunaru sunt şanse mari. La Bogdan Stancu e mai mult de discutat cu el, dar cred că poate fi convins şi el. El e mai înspre Radu Ştefan aşa ca şanse. Eu am înţeles mesajul său. Că şi-a făcut treaba la echipa naţională, şi adevărul e că şi-a făcut-o spre deosebire de Radu Ştefan. Şi ne-a zis că nu mai poate face faţă pe două fronturi. Dar, pe frontul Olimpiadei, poate face faţă” a mărturisit Andrei Vochin, în exclusivitate la Telekom Sport.

Stancu joacă la Genclerbirligi din acest an, după ce a mai evoluat între 2013 şi 2017 pentru formaţia turcă. În actuala stagiune, Bogdan Stancu a punctat de 11 ori în 15 meciuri. Românul are şi 3 pase decisive pentru coechipierii săi. 

Ştefan Radu, în istoria clubului Lazio, alături de Favalli, Mancini şi Nedved

Aceasta a fost a opta finală disputată de Radu în tricoul echipei Lazio, el egalându-i la acest capitol pe legendarii fotbalişti ai formaţiei romane Giuseppe Favalli, Roberto Mancini şi Pavel Nedved.

Fundaşul de 33 de ani are în palmares şase trofee, fiind unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria clubului Lazio, alături de Almeyda, Mancini, Salas, Ballotta, Boksici şi Stankovici.

Românul este la echipa Lazio de 12 ani, perioadă în care a câştigat de trei ori Cupa Italiei şi tot de trei ori Supercupa Italiei.

Afla mai multe despre: mirel rădoisăpunarubogdan stancu 

viewscnt
Articole similare