Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Tricolorul care e DJ în vestiarul echipei din Italia: "Le pun muzică în vestiar. Pun manele, pun muzică populară, pun o sărbă. Toţi se uită cam urât la mine, dar nu mă interesează"

EXCLUSIV | Tricolorul care e DJ în vestiarul echipei din Italia: "Le pun muzică în vestiar. Pun manele, pun muzică populară, pun o sărbă. Toţi se uită cam urât la mine, dar nu mă interesează"

Stranieri

Comentarii

Fundaşul dreapta al lui Cremonese, Vasile Mogoş (27 de ani), e responsabil cu voia bună în vestiarul echipei din Serie B, dar recunoaşte că ai săi colegi nu se bucură mereu de gusturile sale muzicale.

Vasile Mogoş: "Le pun muzică, nu mă interesează, eu pun muzică în vestiar"

"Le pun muzică, nu mă interesează, eu pun muzică în vestiar. Pun manele, pun muzică populară, pun o sărbă, moldovenească, joc în vestiar, nu mă interesează. (n.r. - Dansează cu tine?) Nu, toţi se uită cam urât la mine, dar nu mă interesează. Acasă, la părinţii mei şi la prietenii mei, vacanţa mea, acolo e relaxarea mea. Sunt acolo, cu prietenii mei, cu prietena mea, familia mea, acolo e locul meu, unde sunt ei", a declarat Vasile Mogoş pentru Telekom Sport. 

Deşi au reluat antrenamentele în condiţii stricte, Vasile Mogoş recunoaşte că nu ştie cum va arăta viitorul fotbalului din Italia: "Sunt la Cremona, aştept să văd ce se întâmplă, deocamdată ne antrenăm, dar nu ştiu nimic când o să înceapă din nou campionatul. Aşteptăm guvernul italian să vedem ce spune.  Eu am stat la regulile lor, am stat închis în casă, m-am comportat bine. Am făcut teste, suntem în baza echipei, la fiecare 4 zile facem controale, suntem controlaţi în fiecare zi. Avem mască, la fiecare patru zile facem tampon? Şi testul care spune dacă suntem pozitivi sau nu. Suntem controlaţi aici", a mai spus fundaşul dreapta.   

19 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Mogoş din acest sezon

Afla mai multe despre: vasile mogos 

viewscnt
Articole similare