Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Tricolorul criticat de Cornel Dinu după FCSB - CFR Cluj! "L-am adus şi la naţională. E jalnic din acest punct de vedere". Meciul, analizat la Minutul 91

EXCLUSIV | Tricolorul criticat de Cornel Dinu după FCSB - CFR Cluj! "L-am adus şi la naţională. E jalnic din acest punct de vedere". Meciul, analizat la Minutul 91

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu şi Basarab Panduru au analizat meciul FCSB - CFR Cluj, scor 3-0, în cadrul emisiunii Minutul 91. Cel mai "şifonat" fotbalist a ieşit Mario Camora, despre care amândoi au căzut de acord că a fost selecţionat într-un moment slab al carierei.

Cornel Dinu şi Basarab Panduru, despre Camora după FCSB - CFR Cluj 3-0

FCSB s-a impus cu 3-0 în duelul cu CFR Cluj de la vârful clasamentului, după un meci în care elevii lui Toni Petrea au fost superiori în repriza secundă, după eliminarea din minutul 41 a lui Giedrius Arlauskis. 

Mario Camora a fost criticat atât de Basarab Panduru, cât şi de Cornel Dinu, ultimul fiind nemulţumit că fundaşul stânga a fost convocat în naţională: "Plec de la o realitate interesantă, privind golaverajul. FCSB are cele mai multe marcate, iar CFR are cel mai puţin primite. Debeljuh, cam debil la joc. Omrani, fante de Cote D'Azur. Cred eu că jucătorul care a contat cel mai mult a fost Tănase şi, bineînţeles, Octavian Popescu, prin pătrunderile sale. La eliminarea lui Arlauskis, pleacă de lângă Camora, care e căzut, l-am adus şi la naţională. E jalnic din punct de vedere defensiv. Pleacă de acolo, e inspirat Popescu. În repriza a doua, raportul ocaziilor a fost clar în favoarea FCSB-ului. 

Camora nu a impresionat niciodată din punct de vedere defensiv. E o umbră a unui apărător de care ai nevoie în banda stângă", a declarat Cornel Dinu.  

Basarab Panduru a fost uimit de atitudinea pe care a avut-o Camora la al doilea gol al FCSB-ului, după ce apărătorul lateral al lui CFR Cluj a pasat greşit: "A fost diferenţă, dar una e să joci în egalitate numerică, alta în superioritate. Singurii jucători care au adus echipa în faţa porţii, în prima repriză, au fost Moruţan şi Olaru. Cei trei din faţă nu au făcut nimic în prima repriză. În minutul 41 a fost momentul important (n.r. - eliminarea lui Giedrius Arlauskis), dar eu nu am înţeles schimbarea. L-ai scos pe Itu, care ţi-a dat o siguranţă acolo şi să-l laşi pe Carnat acolo... Mai indicat era să iasă Carnat, rămâneau cu Deac şi Chipciu şi rămâneau cu Itu la mijloc. Repriza a doua a fost total diferită. FCSB a jucat, a alergat cu uşurinţă, a găsit soluţii. 

Pe Camora l-am naturizalizat în cel mai slab moment al carierei lui. Atitudinea asta nu am văzut-o niciodată la Camora, la al doilea gol. Şi-a pus mâinile în cap, nu e din fotbal, a rămas blocat, după ce a greşit", a spus Basarab Panduru.  

Afla mai multe despre: mario camorabasarab pandurucornel dinufcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare