Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Tricolorul" din Anglia care vrea să îşi ia revanşa cu naţionala Albionului la EURO U21: "Ne putem bate de la egal la egal"

EXCLUSIV | "Tricolorul" din Anglia care vrea să îşi ia revanşa cu naţionala Albionului la EURO U21: "Ne putem bate de la egal la egal"

Echipa națională

Comentarii

"Tricolorii" mici sunt optimişti înainte de turneul final din vară şi nu se sperie că vor întâlni în grupe forţe precum Anglia şi Croaţia. Alexandru Paşcanu, fotbalist care evoluează pentru echipa secundă a lui Leicester, are un motiv în plus să dea totul în faţa selecţionatei Albionului, pentru a demonstra că merită un loc în prima echipă.

"Ştim că mergem acolo să ne batem cu echipele grele a Europei. Avem o grupă grea, dar noi suntem încrezători şi ştim că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă. Am jucat cu Anglia în primăvară şi am simţit că îi putem bate, chiar îmi doream să jucăm, iar cu ei că să ne putem lua revanşa. O să luăm fiecare meci in parte şi sperăm să facem o surpriză frumoasă", a spus Paşcanu, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

6 meciuri a jucat Paşcanu în actuala stagiune din Premier League, pentru echipa sub 23 de ani a lui Leicester. În campania de calificare, el a fost titular în toate partidele echipei naţionale under 21. 

Afla mai multe despre: pascanuleicesterechipa nationalacampionatul europeanromania u21 

viewscnt
Articole similare